Xbox One και PC γίνονται ένα

Έρχεται αναβαθμισμένο Xbox One
01 Μαρτίου 2016 15:45
Xbox One και PC γίνονται ένα

Στα πλαίσια του ειδικού event της Microsoft για το lineup παιχνιδιών των Windows 10 και Xbox One, ο επικεφαλής του Xbox τμήματος, Phil Spencer, άφησε να εννοηθεί πως μελλοντικά θα δούμε κάποιο αναβαθμισμένο Xbox One. Παράλληλα, υπαινίχθηκε πως η ενοποίηση της Windows πλατφόρμας και του Xbox βρίσκεται πολύ κοντά.

Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τις δηλώσεις του Phil Spencer μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω, μεταφρασμένες από εμάς.

"Σε άλλα οικοσυστήματα μπορείτε και λαμβάνετε συνεχή καινοτομία στον τομέα του hardware που σπάνια βλέπουμε στις κονσόλες. Επειδή, οι κονσόλες εξ αρχής κλειδώνουν την πλατφόρμα του λογισμικού και την πλατφόρμα του hardware μαζί και συνεχίζουν έτσι για όλη τη γενιά που διαρκεί έως και επτά χρόνια.

Θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να αποσυνδέσουμε την πλατφόρμα του λογισμικού μας από την πλατφόρμα του hardware στην οποία τρέχει. "

Πιστεύουμε ότι θα δούμε περισσότερη καινοτομία στο hardware από ότι είδαμε ποτέ στον χώρο των κονσολών. Θα προσφέρουμε νέες hardware δυνατότητες κατά την διάρκεια της γενιάς και θα επιτρέψουμε στα παιχνίδια να είναι backwards και forward compatible, καθώς έχουμε τα Universal Windows Apps που τρέχουν στο Universal Windows Platform.

Μπορούμε και αισθανόμαστε πραγματικά λίγο περισσότερο σαν τους υπολογιστές, όπου εξακολουθούμε να μπορούμε να παίξουμε τα παλιά Quake και Doom παιχνίδια μας, αλλά μπορούμε να παίξουμε επίσης και τα καλύτερα 4K παιχνίδια που κυκλοφορούν. Η καινοτομία στο hardware συνεχίζεται και το software την εκμεταλλεύεται. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξω γενιά και να χάσω όλα όσα έπαιξα πριν."

Ολόκληρη την συνέντευξη του Spencer μπορείτε να την βρείτε εδώ.