Major Nelson: "Επικίνδυνα για το multiplayer τα DLC Passes"

Αυτό υποστηρίζει ο υπεύθυνος Προγραμματισμού του Xbox Live
26 Φεβρουαρίου 2016 15:00
Major Nelson:

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Larry Hryb, υπεύθυνος Προγραμματισμού του Xbox Live, για την μόδα των DLC Passes. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του.

"Τα DLC passes μπορεί να γίνουν αρκετά επικίνδυνα όταν σχετίζονται με το multiplayer, διότι "σπάνε" την κοινότητα. Έχεις τους χάρτες, εγώ δεν έχω τους χάρτες, εγώ δεν αγόρασα αυτό το χάρτη αλλά εσύ τον αγόρασες και όταν όλοι μαζευόμαστε μαζί "Α, δεν μπορούσες να παίξεις σε αυτό το χάρτη".

Συνεχίζοντας, ο Hryb έδωσε ως καλό παράδειγμα την προσέγγιση της 343 Industries με το Halo 5: Guardians. Η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφορεί συνέχεια δωρεάν χάρτες σε μηνιαία βάση και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το καλοκαίρι. "Αυτό που έκανε η 343, το οποίο βρίσκω λαμπρό, είναι ότι όλοι έχουν τους χάρτες. Αλλά θα κερδίσουν έξτρα έσοδα μέσω των Req Packs. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κρατήσεις τους φανατικούς του παιχνιδιού μαζί."

Και όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες, όντως το Halo 5: Guardians έχει σημαντικά έσοδα από τα microtransactions του.