Οι 3DM έσπασαν την κρυπτογράφηση της Denuvo

Και οι πειρατές χαμογελούν ξανά
15 Φεβρουαρίου 2016 12:03
Οι 3DM έσπασαν την κρυπτογράφηση της Denuvo

Η Denuvo έχει προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στην πειρατεία των videogames στο PC, με το φαινομενικά απόρθητο software προστασίας που εισάγεται στους πρόσφατους τίτλους, κάνοντας τους αδύνατον να 'σπάσουν', με κύριες αναφορές στα FIFA 16, Rise of the Tomb Raider και Just Cause. Φαίνεται πως όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν, μαζί με την λύση προστασίας της Denuvo, καθώς η πειρατική ομάδα 3DM δήλωσε πως 'έσπασε' το software της Denuvo. 

"Οι 3DM θα ανακοινώσουν σύντομα πως βρήκαν λύση για την πρόσφατη κρυπτογράφηση της Denuvo, που χρησιμοποιείται σε παιχνίδια όπως το FIFA 16. Κάναμε αυτή την ανακοίνωση διότι πολλοί παίκτες πιστεύουν ότι έχουμε παρατήσει το cracking λόγω τεχνικού αδιέξοδου, αλλά θα αποδείξουμε το αντίθετο. Ακόμη δεν έχει βρεθεί μέτρο ασφαλείας που να μας σταματά." δήλωσε ο αρχηγός των 3DM, Bird Sister. 

Οι εν λόγω δηλώσεις έρχονται σε αντίθεση με τις επίσημες δηλώσεις της πειρατικής ομάδας, που ανακοίνωσαν ότι για έναν χρόνο θα πάψουν την λειτουργία τους, για να δουν την επίπτωση τους στις πωλήσεις, αφού υποστήριζαν ότι το Denuvo είναι αδύνατο να σπάσει.