Ίδιο παιχνίδι παντού το Destiny

Δεν θα λείψει τίποτα από τις PS3/ Xbox 360 εκδόσεις
03 Ιουνίου 2014 22:28
Ίδιο παιχνίδι παντού το Destiny

Μιλώντας στο περιοδικό GamesMaster, o Pete Parsons της Bungie, διαβεβαίωσε πως το Destiny θα είναι η ίδια εμπειρία είτε μιλάμε για τις next-gen είτε για τις last-gen εκδόσεις, από τις οποίες φυσικά δεν θα λείψει κανένα χαρακτηριστικό ή περιεχόμενο. Βέβαια, η μόνη και ίσως κραυγαλέα διαφορά, θα είναι στα γραφικά μεταξύ των εκδόσεων για PS4 και Xbox One έναντι των PS3 και Xbox 360. "Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα εκπλαγούν ευχάριστα όταν δουν το πόσο όμορφο είναι στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς" είπε ο Parsons και πρόσθεσε:

"Είναι το ίδιο το παιχνίδι που μετράει για εμάς. Ένα μέρος αυτών των πολύ μεγάλων, φιλόδοξων τεχνολογιών, ζει μέσα σε ένα σετ από servers. Υπάρχει ένας κόσμος που φτιάχνουμε και οποίος προεκτείνεται σε όλες τις πλατφόρμες." 

Η beta του Destiny θα ξεκινήσει τον Ιούλιο με τους κατόχους κωδικών για PS4 και PS3 να αποκτούν πρώτοι πρόσβαση. Για την ιστορία, να πούμε ότι η Activision επένδυσε περί το μισό δισεκατομμύριο δολάρια για την ανάπτυξη του Destiny. Ο shared-world shooter τίτλος αναμένεται στις 9 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. 

Tags: