Σύντομα ξεκινάνε οι προ παραγγελίες του Oculus Rift

Ενώ καθυστερεί η κυκλοφορία του Oculus Touch controller
05 Ιανουαρίου 2016 09:13
Σύντομα ξεκινάνε οι προ παραγγελίες του Oculus Rift

Η Oculus ανακοίνωσε πως οι προ παραγγελίες του Oculus Rift θα ξεκινήσουν στις 6 Ιανουαρίου και περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν με το ξεκίνημα τους την Τέταρτη. Το Oculus Rift θα έρχεται μαζί με τα παιχνίδια Lucky’s Tale και EVE: Valkyrie.

Τα καλά νέα επισκιάστηκαν από την καθυστέρηση του Oculus Touch controller του οποίο η ημερομηνία κυκλοφορίας του αναβλήθηκε και πλέον θα γίνει διαθέσιμο στο δεύτερο μισό της χρονιάς, χάνοντας με αυτόν το τρόπο την κυκλοφορία του μαζί με το Rift. Η εταιρία ανακοίνωσε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο ώστε να μπορέσει να τελειοποιήσει το controller. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Στο hardware του Touch, έχουμε κάνει σημαντικές προόδους στην εργονομία και εκτελούμε πολλές αλλαγές που κάνουν την αφή ακόμα πιο άνετη, αξιόπιστη, και φυσική. Είμαστε, επίσης, στην εφαρμογή των αλλαγών που βελτιώνουν την αναγνώριση θέσης των χεριών. Μπορεί επίσης, να εξάγει μεγαλύτερο αριθμό εκτελέσεων προ-παραγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε πολύ περισσότερο hardware στα χέρια των προγραμματιστών που το έχουν ανάγκη.”

To Oculus Rift θα κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2016, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε την τιμή λιανικής.