Φήμη: Χωρίς Assassin’s Creed το 2016

Επιστροφή το 2017 στην Αίγυπτο
04 Ιανουαρίου 2016 15:36
Φήμη: Χωρίς Assassin’s Creed το 2016

Τελικά φαίνεται πως η Ubisoft έχει λάβει υπόψιν το feedback της κοινότητας που ζητά από την σειρά Assassin’s Creed να κάνει ένα διάλειμμα από τις ετήσιες κυκλοφορίες. Έτσι, σύμφωνα με ένα υπάλληλο που εργάζεται στην εταιρία, το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς δεν θα κυκλοφορήσει το 2016, αλλά το 2017. Μάλιστα, φέρει την κωδική ονομασία Assassin's Creed: Empire και θα λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο, αλλάζοντας σημαντικά τον πυρήνα της σειράς.

Οι πληροφορίες προέρχονται από μια δημοσίευση του developer στα forums του 4chan, οπότε η αξιοπιστία τους είναι προς αμφισβήτηση και μεταφέρουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη. Ωστόσο, ολόκληρη η δήλωση του έπειτα από σχετική ερώτηση ακολουθεί παρακάτω:

 "Θα λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο. Δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο AC μέσα στο 2016. Μπορείτε να κρατήσετε φωτογραφίες από αυτή τη δημοσίευση, ώστε να τις έχετε ως σημείο αναφοράς, όταν δεν θα παρουσιαστεί κάτι στην E3 2016. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2017.

Ο λόγος: Θα αποτελεί έναν πλήρη ανασχεδιασμό για την σειρά. Το παιχνίδι στοχεύει σε μια παρόμοια αίσθηση με αυτή των Witcher, που συνοδεύεται από player progression και freeform combat συστήματα. Τα άλογα επιστρέφουν και οι βάρκες επίσης. Επιπλέον, το παιχνίδι αναπτύσσεται από την ομάδα του Black Flag."