Το Final Fantasy VII Remake τρέχει με την Unreal Engine 4

Όπως έκανε γνωστό η Epic Games
08 Δεκεμβρίου 2015 10:37
Το Final Fantasy VII Remake τρέχει με την Unreal Engine 4

 Το Final Fantasy VII Remake θα τρέχει με την Unreal Engine 4, όπως ανακοίνωσε η Epic Games. Ο παραγωγός του τίτλου Yoshinori Kitase δήλωσε σχετικά με το θέμα:

“Αντιλαμβανόμαστε πόσο ιδιαίτερο είναι το Final Fantasy VII για τους οπαδούς, και δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας στην τεχνολογία της Unreal Engine 4 και τα εργαλεία της, έτσι ώστε να συμβάλει στην επίτευξη αυτής της πολυαναμενόμενης νέας έκδοσης, η οποία δημιουργείται για τις σύγχρονες πλατφόρμες. Η συνεργασία με την ομάδα της Epic και η υποστήριξή τους σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν ανεκτίμητη και είμαστε ενθουσιασμένοι για να φέρουμε το προϊόν της συνεργασίας αυτής σε όλους τους παλιούς οπαδούς αλλά και τους νεοεισερχόμενους στη σειρά.”

Ο διευθυντής της Epic Games Ιαπωνίας Taka Kawasaki πρόσθεσε:

 “Νιώθουμε κολακευμένοι που η Square Enix έχει επιλέξει την Unreal Engine 4 για να αναδημιουργήσει ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών. Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε με τους ταλαντούχους προγραμματιστές πίσω από το franchise, και αυτό σηματοδοτεί μια αξέχαστη στιγμή στην ιστορία της Unreal Engine.»

Το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, σε πολλαπλά μέρη.