Microsoft: “Το 2015 ήταν η καλύτερη χρονιά για το Xbox”

Ακόμη καλύτερο το lineup παιχνιδιών για το 2016
02 Δεκεμβρίου 2015 13:54
Microsoft: “Το 2015 ήταν η καλύτερη χρονιά για το Xbox”

Χθες, ο Corporate Vice President for Windows and Devices Marketing της Microsoft, Yusuf Mehdi, μίλησε στα πλαίσια της Credit Suisse Technology Broker Conferene για τις επιδόσεις του Xbox φέτος, τα παιχνίδια που έρχονται μέσα στο 2016 και πολλά άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του:

"Το Gaming για εμάς είναι μια αρκετά μεγάλη επιτυχία. Gaming, σκεφτείτε το σε δύο κομμάτια: υπάρχει η παραδοσιακή επιχείρηση της Xbox κονσόλας, όπου ανταγωνιζόμαστε την Sony.  Εκεί είχαμε ίσως την καλύτερη χρονιά που είχαμε ποτέ ως  Xbox, και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είχαμε το καλύτερο lineup παιχνιδιών στην ιστορία του Xbox.

Έτσι, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια, αυτή είναι η χρονιά να πάρετε ένα Xbox. Είχαμε την κυκλοφορία του Halo 5. Έχουμε το Minecraft στο Xbox. Έχουμε το Gears of War, το Tomb Raider ... το καλύτερο lineup παιχνιδιών. Το επόμενο έτος θα είναι έχει ένα ακόμη καλύτερο lineup. Αυτό οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Επίσης ενδιαφέρον είναι το γεγονός, πως τώρα φέρνουμε τα παιχνίδια του Xbox σε άλλες συσκευές και ιδίως στον υπολογιστή."