Ο λόγος που δεν βλέπουμε κάθε χρόνο ένα νέο GTA

Η Take-Two σπάει την σιωπή της
20 Νοεμβρίου 2015 17:00
Ο λόγος που δεν βλέπουμε κάθε χρόνο ένα νέο GTA

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να γνωρίζουμε καταβάθος τον λόγο που η Take-Two δεν έχει κάνει ετήσια πολλά από τα franchises αλλά η εταιρία δεν είχε εκφράσει ελεύθερα την στάση της δημοσίως επάνω στο θέμα. Πρόσφατα, ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two, προέβη σε νέες δηλώσεις και ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τους λόγους που franchises όπως το Grand Theft Auto και το Red Dead Redemption δεν έχουν μετατραπεί σε σειρές με ετήσιες κυκλοφορίες. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Strauss Zelnick.

“Η αγορά μας ρωτά: Γιατί δεν κάνετε ετήσιους τους τίτλους σας; Πιστεύουμε πως είναι καλύτερο να δημιουργούμε προσδοκίες και ζήτηση με αυτό το τρόπο με όλους τους τίτλους μας εκτός από αυτούς που σχετίζονται με σπορ. Από τη μία πλευρά για να "ξεκουράσουμε" τον τίτλο και από την άλλη για να έχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην αγορά. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό ετησίως."

Παράλληλα, ο Zelnick πρόσθεσε πως ελπίζει στο να έχει αρκετή εμπορική επιτυχία σε οποιαδήποτε χρονιά κυκλοφορήσει ο οποιοσδήποτε τίτλος για να αντισταθμίσει τις επιδράσεις που μπορεί να έχει η απόφαση της εταιρίας να μην κάνει ετήσια τα franchises της. Τέλος, ανέφερε πως το γεγονός ότι η Rockstar δεν κυκλοφορεί παιχνίδια κάθε χρόνο, τους έχει βοηθήσει να μιλάει όλος ο κόσμος για αυτά όταν πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα νέο παιχνίδι στην αγορά. 

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι σήμερα, περισσότερα από 54 εκατομμύρια αντίτυπα του Grand Theft Auto V έχουν φτάσει στα καταστήματα.