Η νέα τεράστια ενημέρωση του eFootball είναι ότι πρέπει για το EURO 2024!

Έφτασε η 7η σεζόν
15 Ιουνίου 2024 09:48
Η νέα τεράστια ενημέρωση του eFootball είναι ότι πρέπει για το EURO 2024!

Η Konami αποκάλυψε την έβδομη σεζόν περιεχόμενου που ήρθε να εμπλουτίσει το δωρεάν ποδοσφαιρικό της παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η eFootball Season 7: King of the Continent είναι ιδανική για την περίοδο, αφού προσθέτει δύο νέα modes σε στυλ τουρνουά, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και το Αμερικανικό Κύπελλο.  

Φυσικά, το timing δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού αυτό το καλοκαίρι οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς έχουν να παρακολουθήσουν τόσο το EURO 2024 που μόλις ξεκίνησε στη Γερμανία, όσο και το Copa América που θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου στην Αμερική.

Η επίσημη ανακοίνωση της Konami τονίζει χαρακτηριστικά:

Καθώς οι δύο μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ήπειροι αγωνίζονται στο γήπεδο, οι παίκτες του eFootball μπορούν επίσης να το κάνουν μέσω αυτών των δύο in-game campaigns.

Σε αυτά οι παίκτες θα χρησιμοποιούν τις Dream Teams τους σε στυλ τουρνουά, κερδίζοντας όλο και περισσότερες ανταμοιβές στο παιχνίδι καθώς προχωρούν στους γύρους.

Με αυτόν τον εορτασμό του διεθνούς ποδοσφαίρου, οι παίκτες μπορούν επίσης να κερδίσουν μερικές ξεχωριστές κάρτες παικτών μέσω των επιτευγμάτων του campaign τους. Θα υπάρξουν 4 x "Highlight: France" και 5 x "Highlight: Argentina" ως έπαθλα από τις εκστρατείες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και του Κυπέλλου Αμερικής αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη ενημέρωση, η οποία κάνει αλλαγές και στο co-op mode, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.