ΦΗΜΗ: Το Fable θα κυκλοφορήσει μετά το Gears of War: E-Day – Νέες πληροφορίες

Σε περίπτωση που το περιμένατε πιο σύντομα…
14 Ιουνίου 2024 14:58
ΦΗΜΗ: Το Fable θα κυκλοφορήσει μετά το Gears of War: E-Day – Νέες πληροφορίες

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Microsoft πραγματοποίησε -όπως αναφέρουν πολλοί- ένα από τα καλύτερα Xbox Games Showcase που έχει κάνει ποτέ. Η εταιρία άνοιξε τα χαρτιά της για το μέλλον του Xbox και του Xbox Game Pass, με νέα trailers από επερχόμενους τίτλους που θα καταφθάσουν στις πλατφόρμες, αλλά και στην συνδρομητική υπηρεσία της.

Το Avowed και το Indiana Jones and the Great Circle είναι τα μεγαλύτερα χαρτιά της για φέτος μιας και θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά, ενώ αποκαλύφθηκε ότι μέσα στο 2025 θα έρθουν μεταξύ άλλων και τα Doom: The Dark Ages, Fable και South of Midnight. Ωστόσο, η Microsoft παρουσίασε και τα trailers των Perfect Dark και Gears of War: E-Day, χωρίς να δώσει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

Τώρα, ο έμπιστος δημοσιογράφος του The Verge, Tom Warren, έγραψε στο πιο πρόσφατο Newsletter του για κάποιες «πληροφορίες που έχουν έρθει στα αυτιά του». Πιο συγκεκριμένα, ο Warren είπε ότι η Microsoft θέλει να κυκλοφορήσει το νέο Fable από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2025, έτσι ώστε να είναι το απόλυτο παιχνίδι για εκείνη την εορταστική περίοδο.

Παράλληλα, στο newsletter αναφέρει ότι η εταιρία θέλει να κυκλοφορήσει το νέο Gears of War κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά και θα μπορούσε κάλλιστα να καταφθάσει πριν το Fable. Ο δημοσιογράφος προειδοποίησε τους αναγνώστες του ότι τα σχέδια για το Gears μπορεί να έχουν αλλάξει, αλλά η The Coalition δεν έδωσε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για να «πάρει λίγη ανάσα».

Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που έγιναν γνωστές. Εσείς τι πιστεύετε; Θα κυκλοφορήσει το Fable μετά το Gears of War: E-Day; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2025 είναι μια γεμάτη χρονιά για την Microsoft και το Xbox. Να σας πούμε κάπου εδώ να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να γίνει κάτι επίσημο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.