Το Fable του Xbox έχασε έναν σημαντικό υψηλόβαθμο developer

Αποφάσισε να αποχωρήσει από το project
17 Ιουλίου 2023 17:41
Το Fable του Xbox έχασε έναν σημαντικό υψηλόβαθμο developer

Μόλις λίγες ημέρες μετά την εκ νέου αποκάλυψή του Fable στο πρόσφατο Xbox Games Showcase, η Playground Games έγινε γνωστό ότι θα χάσει έναν υψηλόβαθμο developer του project.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Anna Megil, η οποία είχε το ρόλο της narrative lead, όντας υπεύθυνη για την αφήγηση της ιστορίας του παιχνιδιού, θα αποχωρήσει από τη βρετανική ομάδα τον Αύγουστο. Η Megil είναι μια βετεράνος της βιομηχανίας, έχοντας εργαστεί σε διάφορες AAA παραγωγές, όπως τα Guild Wars 2, Dishonored και Control.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχετικά με την απόφασή της:

Φίλοι, έχω νέα. Τον Αύγουστο, αποχωρώ από το ρόλο μου ως Narrative Lead στο Fable. Έχω περάσει αρκετά υπέροχα χρόνια γράφοντας στο παραμυθένιο αγροτικό μου, αλλά η ώρα είναι κατάλληλη για νέες προκλήσεις.

Το να δουλέψω στο Fable ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα, και είναι οδυνηρό που το αφήνω πίσω μου. Αλλά η Playground έχει συγκεντρώσει μια ηρωικά ταλαντούχα ομάδα, οπότε ξέρω ότι είναι σε καλά χέρια. Είμαι ενθουσιασμένη για το τι θα ακολουθήσει - γι' αυτούς και για μένα.

Παίρνω λίγο χρόνο άδεια για να ξεκουραστώ από μια εξαιρετικά πολυάσχολη χρονιά (έγραψα ΔΥΟ βιβλία, παιδιά), αλλά θα είμαι έτοιμη για ένα νέο project τον Οκτώβριο.

Φυσικά, παρόλο που το μήνυμα της Megil αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για μια προσωπική απόφαση, δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι για το τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια στην Playground Games.

Για την ώρα το Fable δεν έχει τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το Xbox Series X και το Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.