Το πλάνα του Fable έτρεχαν σε Xbox Series X – Δεν ήταν CGI το βίντεο

Ξεκαθαρίζει το τοπίο η Playground Games
14 Ιουνίου 2023 12:47
Το πλάνα του Fable έτρεχαν σε Xbox Series X – Δεν ήταν CGI το βίντεο

Το Fable, της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης Playground Games που έχει λάβει αμέτρητα βραβεία για τη σειρά των Forza Horizon τίτλων, ήταν το παιχνίδι που άνοιξε το πρόσφατο Xbox Games Showcase 2023. Συγκεκριμένα, η βρετανική ομάδα παρουσίασε ένα in-game βίντεο που έμοιαζε με cinematic, αλλά εντός του είχε διασκορπισμένα και διάφορα gameplay στιγμιότυπα.

Ωστόσο, αμέσως μετά την παρουσίαση, πολλοί έκαναν παράπονα στην Playground Games, αλλά και στο Xbox, αφού η εταιρία είχε υποσχεθεί ότι δε θα έδειχνε CGI στο σόου της. Τα σχόλια αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Lukas Koelz, Lead Lighting Artist του project, ο οποίος προέβη σε διευκρινήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αναλυτικότερα, αφού μοιράστηκε διάφορα gameplay screenshots και GIFS, απάντησε σε έναν χρήστη του social media, λέγοντας πως «αυτό είναι το παιχνίδι τραβηγμένο να τρέχει στο Xbox Series X». Στη συνέχεια, σε άλλη του δημοσίευση διευκρίνισε ξανά πως όλα όσα είδαμε είναι «πραγματικά», αναφέροντας:

Το ότι ο κόσμος δεν πιστεύει ότι αυτό είναι ‘πραγματικό’ ή ότι το παιχνίδι θα δείχνει έτσι, είναι ένα από τα καλύτερα κομπλιμέντα.

Οι σχετικές δημοσιεύσεις του Lead Lighting Artist του παιχνιδιού ακολουθούν παρακάτω:

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο πήχης για τα γραφικά του Fable είναι αρκετά ψηλά, με την Playground Games να επιβεβαιώνει ξανά πως το παιχνίδι τρέχει και δείχνει έτσι στο Xbox Series X. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το trailer σε 4K ανάλυση μέσα από τον player που ακολουθεί.