State of Decay 3: Νέο trailer μετά από χρόνια για τον co-op zombie τίτλο του Xbox

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας
09 Ιουνίου 2024 23:15
State of Decay 3: Νέο trailer μετά από χρόνια για τον co-op zombie τίτλο του Xbox

Αρκετά χρόνια μετά την αρχική του παρουσίαση, το State of Decay 3 έκανε ξανά την εμφάνισή του στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase 2024. Συγκεκριμένα, η Undead Labs, η οποία μάλιστα άλλαξε και ταυτότητα αποκτώντας νέο λογότυπο, αποκάλυψε ένα μεγάλης διάρκειας trailer, το οποίο παρουσίασε σε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το State of Decay 3 θα εστιάσει για άλλη μια φορά στις ατομικές ιστορίες των επιζώντων, σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος zombies. Στο επίκεντρο της εμπειρίας θα είναι η επιβίωση στο πλαίσιο της κοινότητας, το permadeath και οι μοναδικές αναμετρήσεις με zombies. Αυτή τη φορά ο ανοιχτός κόσμος θα είναι πολύ μεγαλύτερος μάλιστα, με τον τεχνικό τομέα να κάνει άλμα στο ρεαλισμό.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η Undead Labs συνεργάστηκε με την Obsidian Entertainment και την The Coalition των Xbox Game Studios, για χαρακτηριστικά που αφορούν τον shared κόσμο και για τεχνολογίες της Unreal Engine 5.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν αποκαλύφθηκε για άλλη μια χρονιά. Ακολουθεί το εν λόγω trailer.