Πρώτο gameplay από το South of Midnight των δημιουργών του We Happy Few

Θα το παίξετε από την πρώτη μέρα στο Game Pass
09 Ιουνίου 2024 21:23
Πρώτο gameplay από το South of Midnight των δημιουργών του We Happy Few

Η Compulsion Games (We Happy Few) παρουσίασε στο Xbox Games Showcase τα πρώτα gameplay πλάνα από το South of Midnight. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο πόνημά της που έρχεται κάτω από την ομπρέλα των “Xbox Game Studios” και έχει ιδιαίτερο εικαστικό και ένα «stop-motion» στιλ.

Για πρώτη φορά, η ομάδα ανάπτυξης έδειξε gameplay πλάνα που διαρκούν περίπου 4 λεπτά με την πρωταγωνίστρια να έρχεται αντιμέτωπη με διάφορους κινδύνους.

Οι δημιουργοί του ψυχεδελικού "We Happy Few" επιστρέφουν με έναν ολοκαίνουργιο τίτλο, με third person και action adventure στοιχεία αλλά και ένα χαρακτηριστικό, πανέμορφο και σαγηνευτικό animation στιλ με πλαστελινικές υφές. Η ιστορία του South of Midnight μεταφέρει τους παίκτες στον Αμερικανικό Νότο.

Ο director του τίτλου, David Sears, αποκάλυψε πριν από αρκετό καιρό ότι το παιχνίδι ότι θα εστιάζει στην επαρχιακή πλευρά του αμερικανικού νότου, ενώ το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε μαγική παραλλαγή του μοντέρνου κόσμου. Παρόλο που το South of Midnight δε θα μας μεταφέρει ποτέ σε πόλεις.

Το South of Midnight θα κυκλοφορήσει το 2025 για PC και Xbox Series X|S, αλλά και Game Pass. Παρακολουθήστε τα πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.