Τύπος έδωσε τεράστιο ποσό για να αγοράσει ένα σπάνιο skin στο Counter-Strike

Είναι αρκετά σπάνιο το skin
06 Ιουνίου 2024 16:38
Τύπος έδωσε τεράστιο ποσό για να αγοράσει ένα σπάνιο skin στο Counter-Strike

Πριν από λίγες ώρες πουλήθηκε ένα από τα πιο ακριβά skins στην ιστορία του Counter-Strike (όσον αφορά τα public sales). Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι κάποιος έδωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για να κάνει δικό του το AK-47 Blue Gem (pattern 661) για το δημοφιλές παιχνίδι της Valve.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πόσα ακριβώς χρήματα ξοδεύτηκαν για το συγκεκριμένο skin, αλλά είναι περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια. Για την ιστορία, πέρυσι είχε πουληθεί ένα Case Hardened AK-47, όπου ένας τύπος είχε δώσει 400.000 δολάρια.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Blue Gem παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 και το κάνει τόσο ακριβό επειδή είναι factory new και όχι για κάποια «απομίμηση» ή κάποια άλλη παραλλαγή του συγκεκριμένου skin.

Επίσης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξοδεύονται πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για skin του παιχνιδιού, καθώς πρόσφατα κάποιος είχε αγοράσει και το Blue Gem Knife για περίπου 1.5 εκατομμύρια δολάρια. Τα Blue Gem skins είναι από τα πιο σπάνια και πιο ακριβά skins στο παιχνίδι, οπότε τα έχουν ελάχιστοι στον κόσμο.