ΦΗΜΗ: Το καλοκαιρινό σόου του Xbox θα είναι 2 ώρες και θα δείξει 30 παιχνίδια

Νέες πληροφορίες από έμπιστο ρεπόρτερ
06 Ιουνίου 2024 15:41
ΦΗΜΗ: Το καλοκαιρινό σόου του Xbox θα είναι 2 ώρες και θα δείξει 30 παιχνίδια

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το Xbox Games Showcase, το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά αυτή την Κυριακή, αποκαλύπτοντας τι επιφυλάσσει το μέλλον της gaming πλατφόρμας της Microsoft.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, η ίδια η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει σχεδόν τίποτα για το τι να περιμένουμε, κάνοντας μόνο γνωστό ότι αμέσως μετά το βασικό σόου θα ακολουθήσει μια αναλυτική παρουσίαση αφιερωμένη στο φετινό κεφάλαιο της σειράς Call of Duty, στο Black Ops 6.

Τώρα όμως, μερικές νέες πληροφορίες για τα σχέδια της Microsoft ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από τον έμπιστο ρεπόρτερ του Giant Bomb, Jeff Grubb, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε διαρρεύσει και έγκυρες πληροφορίες για το State of Play της Sony. Μιλώντας, λοιπόν, σε ένα ειδικό επεισόδιο του podcast Gamescast του καναλιού Kinda Funny, όπου ήταν καλεσμένος, ο Grubb ανέφερε:

Δεν θα κάνω spoil τίποτα, αλλά οι αριθμοί που ακούω είναι δύο ώρες και περίπου τριάντα παιχνίδια, με τουλάχιστον μερικά από αυτά να είναι παιχνίδια που δεν έχουμε ξανακούσει.

Βέβαια, δεν κράτησε για πολύ την υπόσχεσή του, αφού στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μάλλον θα δούμε περίπου πέντε εντελώς νέα παιχνίδια, ενώ λίγο χρόνο θα δανειστεί και η EA για να παρουσιάσει το επόμενο Dragon Age. Ο ρεπόρτερ άφησε να εννοηθεί πως το παιχνίδι έχει αλλάξει μάλιστα όνομα και δεν ονομάζεται πλέον Dragon Age Dreadwolf.

Για την ιστορία, αν λάβουμε υπόψη παλιότερες φήμες, μάλλον ξέρουμε ποια είναι τα δύο από τα πέντε αυτά νέα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό ακούγεται πως η Microsoft θα αποκαλύψει επιτέλους το Gears 6, ενώ στα σκαριά έχει και ένα νέο DOOM από τη Bethesda. Παράλληλα, στο σόου αναμένεται να μάθουμε και τις τελικές ημερομηνίες κυκλοφορίας των Avowed, Microsoft Flight Simulator 2024 και Indiana Jones and the Great Circle, ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε και τα πρώτα πλάνα από το Shattered Space expansion του Starfield.

Φυσικά, για πλήρης κάλυψη όλων των σημαντικών ανακοινώσεων της Microsoft μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: