ΕΠΙΣΗΜΟ: Το PlayStation VR2 θα δουλεύει πλέον και στο PC! – Πόσο κοστίζει ο αντάπτορας;

Η καταχώρηση που είδαμε πριν από μέρες τελικά ίσχυε
03 Ιουνίου 2024 17:49
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το PlayStation VR2 θα δουλεύει πλέον και στο PC! – Πόσο κοστίζει ο αντάπτορας;

Πριν από μερικές ημέρες σάς είχαμε ενημερώσει με μία καταχώρηση ενός αντάπτορα του PlayStation VR2 για το PC, που είχε κάνει η Sony. Τελικά αυτό ίσχυε και η εταιρία έρχεται τώρα να ανακοινώσει και επίσημα το PlayStation VR2 PC Adapter, από το οποίο θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα παιχνίδια σας και στο Steam.

Για να μπορείτε να συνδέσετε το PS VR2 στο PC, λοιπόν, θα χρειαστεί να αγοράσετε έξτρα έναν ειδικό αντάπτορα που θα πωλείται στα καταστήματα από τις 7 Αυγούστου και θα κοστίζει 59.99 ευρώ. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να προμηθευτείτε και ένα καλώδιο DisplayPort που πωλείται ξεχωριστά και υποστηρίζει την 1.4 υποδοχή.

Ακολουθούν οι PC απαιτήσεις συστήματος για να τρέχει το PS VR2 στον υπολογιστή σας:

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν και να παίξουν VR παιχνίδια από την ήδη μεγάλη γκάμα του Steam, συμπεριλαμβανομένων των Half-Life: Alyx, Fallout 4 VR, και War Thunder” δήλωσε το PlayStation.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το επίσημο Blog του PlayStation πατώντας εδώ.

Το PlayStation VR2 PC adapter θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου με τιμή τα 59.99 ευρώ. Η επίσημη τιμή λιανικής του PlayStation VR2 στην Ελλάδα είναι τα 599 ευρώ, αλλά ορισμένα καταστήματα το έχουν τώρα σε έκπτωση με την τιμή του να αγγίζει τα 499 ευρώ.