Αλλάξτε wallpaper στο smartphone σας με τη νέα εικόνα του Elden Ring: Shadow of the Erdtree!

Ετοιμαστείτε να μπείτε στο Realm of Shadow αυτόν τον Ιούνιο
23 Μαΐου 2024 18:01
Αλλάξτε wallpaper στο smartphone σας με τη νέα εικόνα του Elden Ring: Shadow of the Erdtree!

Η FromSoftware κυκλοφόρησε πρόσφατα το story trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree και φαίνεται ότι συνεχίζει να ανεβάζει το “hype” του κοινού για το πρώτο και μοναδικό DLC του τίτλου.

Πριν από λίγη ώρα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο art-εικόνα από το επερχόμενο DLC του Elden Ring, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για να «ντύσει» το τηλέφωνό σας μέχρι να κυκλοφορήσει. Με μία απλή λεζάντα που γράφει “Θα περπατήσεις μαζί μας;”, στη νέα εικόνα παρουσιάζεται ένας σημαντικός χαρακτήρας από το Shadow of the Erdtree και μπορείτε να την κατεβάσετε παρακάτω.

Το Shadow of the Erdtree θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως είμαι Collector’s Edition με φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα η FromSoftware, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree λαμβάνει χώρα σε μία νέα γη και έναν ολοκαίνουργιο χάρτη που είναι ξεχωριστός από το Lands Between. Είναι μια νέα γη που επισκιάζεται από μία σκιά του Erdtree, ενώ θα ταξιδεύετε σε αυτό το μέρος σαν κάτι τελείως ξεχωριστό.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Tags: