Νέο επικό trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree!

Η FromSoftware δίνει ραντεβού τον Ιούνιο
21 Μαΐου 2024 18:07
Νέο επικό trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η FromSoftware μόλις κυκλοφόρησε το story trailer του Shadow of the Erdtree, του πρώτου μεγάλου story DLC του Elden Ring. Το πακέτο επέκτασης αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στην ιστορία του.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε κάτι νέο από το Elden Ring: Shadow of the Erdtree και στο νέο trailer διάρκειας τριών λεπτών παρουσιάζονται ολόφρεσκα πλάνα, με τους χαρακτήρες, τις τοποθεσίες και το νέο χάρτη που θα λαμβάνει χώρα η ιστορία του.

Όπως θα περίμενε κανείς από βίντεο της FromSoftware, και εδώ, έχουμε να κάνουμε με ένα επικό και συνάμα ατμοσφαιρικό story trailer που θέλει να σας "ψήσει" από τώρα για την κυκλοφορία του.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα η FromSoftware, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree λαμβάνει χώρα σε μία νέα γη και έναν ολοκαίνουργιο χάρτη που είναι ξεχωριστός από το Lands Between. Είναι μια νέα γη που επισκιάζεται από μία σκιά του Erdtree, ενώ θα ταξιδεύετε σε αυτό το μέρος σαν κάτι τελείως ξεχωριστό.

Το Shadow of the Erdtree θα είναι το πρώτο και το τελευταίο DLC του Elden Ring, αλλά…

Το Shadow of the Erdtree θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις, όπως είμαι Collector’s Edition με φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79.99.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.