ΦΗΜΗ: Έρχεται αύξηση τιμής για το Xbox Game Pass

Και ίσως και αλλαγές στις βαθμίδες του
18 Μαΐου 2024 14:50
ΦΗΜΗ: Έρχεται αύξηση τιμής για το Xbox Game Pass

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για τις τελευταίες πληροφορίες που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το Wall Street Journal, το οποίο αποκάλυψε πως η Microsoft αποφάσισε τελικά όντως να κυκλοφορήσει το επόμενο Call of Duty από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Τώρα, αμέσως μετά το ρεπορτάζ του αξιόπιστου μέσου, μια νέα φήμη που μάλλον εξηγεί καλύτερα την απόφαση του αμερικανικού κολοσσού ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από τον εξαιρετικά αξιόπιστο insider 'Shinobi' που έγραψε σε ένα σχετικό με το Xbox thread στο gaming forum ResetEra, πως «θα γίνουν αλλαγές» sto Game Pass.

Λίγο αργότερα, ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές και ο Ισπανός insider 'eXtas1s', ο οποίος έγραψε στο X ότι θα έρθουν αλλαγές στις βαθμίδες του Xbox Game Pass, κυρίως εξαιτίας του Call of Duty. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε εν τέλει από τον leaker 'NateDrake', ο οποίος έχει ένα εξίσου αξιόπιστο ιστορικό. Μιλώντας στο ίδιο forum, επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του τις πληροφορίες, προσθέτοντας:

«Έρχονται αλλαγές υπό τη μορφή της τιμολόγησης και μιας αλλαγής βαθμίδας».

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;

Η Microsoft ενδέχεται να αυξήσει την τιμή του Xbox Game Pass ή του Xbox Game Pass Ultimate, για να αντισταθμίσει τα χαμένα έσοδα από τη συμπερίληψη του νεότερου Call of Duty στην υπηρεσία. Παράλληλα, δεν είναι απίθανο η Microsoft να κάνει αλλαγές και στα προνόμια που προσφέρουν οι βαθμίδες της υπηρεσίας. Δηλαδή, μπορεί τα παιχνίδια να έρχονται Day One μόνο για τους συνδρομητές της Ultimate βαθμίδας, με τα απλά μέλη να χρειάζεται να περιμένουν μερικές εβδομάδες ή μήνες.

Ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία από την πλευρά του Xbox, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα, αφού στις αρχές του Ιουνίου περιμένουμε το φετινό Xbox Games Showcase.