Δωρεάν στο Steam τρία ιστορικά παιχνίδια

Από μια πασίγνωστη ομάδα ανάπτυξης
10 Μαΐου 2024 19:33
Δωρεάν στο Steam τρία ιστορικά παιχνίδια

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του νέου Marathon παιχνιδιού που βρίσκεται στον ορίζοντα, η γνωστή σε όλους ομάδα ανάπτυξης Bungie των Halo και Destiny αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στην PC gaming κοινότητα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο αποκάλυψε πως θα κάνει διαθέσιμα εντελώς δωρεάν τα τρία κεφάλαια της ιστορικής σειράς Marathon που έκανε το ντεμπούτο της πριν από 30 χρόνια, το 1994. Συγκεκριμένα, στο Steam μπορείτε να βρείτε χωρίς καμία απολύτως χρέωση το πρώτο Marathon, ενώ θα έρθουν και τα δύο sequels, τα Marathon 2: Durandal και Marathon Infinity που κυκλοφόρησαν το 1995 και το 1996 αντίστοιχα.

Μπορείτε να τα προσθέσετε στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, η Marathon τριλογία είναι μια σειρά first-person shooter βιντεοπαιχνιδιών επιστημονικής φαντασίας από την Bungie, που κυκλοφόρησε αρχικά για το Classic Mac OS. Το όνομά της προέρχεται από ένα γιγάντιο διαπλανητικό πλοίο αποικίας, το οποίο αποτελεί και το κύριο σκηνικό του πρώτου παιχνιδιού. Η σειρά θεωρείται συχνά ως πνευματικός προκάτοχος των Halo.

Στα Marathon, οι παίκτες μπορούν να περιηγηθούν σε φουτουριστικά περιβάλλοντα, τα οποία είναι γεμάτα από εχθρικές εξωγήινες μορφές ζωής ή άλλους παίκτες σε multiplayer. Παίρνοντας το ρόλο ενός αξιωματικού ασφαλείας εξοπλισμένου με ενεργειακές ασπίδες, ο παίκτης κάνει χρήση διαφόρων όπλων σε μια προσπάθεια να σκοτώσει τους αντιπάλους του, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τις επιθέσεις τους.

Πρόσφατα, στο PlayStation Showcase 2023, η σειρά αναστήθηκε. Η Bungie γνωρίζουμε και επίσημα ότι ετοιμάζει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο θα PvP multiplayer shooter με extraction στοιχεία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του ολοκαίνουργιου αυτού Marathon παιχνιδιού.

Tags: