Προλάβετε δωρεάν στο Steam ένα εθιστικό παιχνίδι με Very Positive κριτικές!

Για λίγες ημέρες ακόμη
19 Μαΐου 2024 22:21
Προλάβετε δωρεάν στο Steam ένα εθιστικό παιχνίδι με Very Positive κριτικές!

Μια νέα προσφορά τρέχει αυτή τη στιγμή στο Steam που αξίζει την προσοχή σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το ENDLESS Legend μέχρι τις 23 Μαΐου. Κανονικά το παιχνίδι κοστίζει €24,99, αλλά εφόσον το προλάβετε μέσα στο προαναφερθέν διάστημα, αυτό θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στην πλατφόρμα χωρίς κανένα κόστος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ENDLESS Legend ανήκει στο γνωστό franchise της SEGA και έχει 'Very Positive' βαθμολογία στο Steam, έπειτα από 17 χιλιάδες κριτικές. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2014 και αναπτύχθηκε από την Amplitude Studios.

Πρόκειται για ένα turn based 4X fantasy-strategy τίτλο στον οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο μιας φανταστικής παράταξης για να δημιουργήσουν μια αυτοκρατορία μέσω εξερεύνησης, κατάκτησης, διπλωματίας και έρευνας.Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη χώρα Auriga, με τη διάταξη της ξηράς και των οικοσυστημάτων της να είναι random ανά παιχνίδι και να αναπαρίσταται πάνω σε ένα εξαγωνικό πλέγμα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay του τίτλου μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και το σύνδεσμο για να προσθέσετε το παιχνίδι στον λογαριασμό σας.