Erling Haaland: Ο επιθετικός της Manchester City είναι ο πρώτος πραγματικός χαρακτήρας στο Clash of Clans!

Ανακοινώθηκε το νέο event του mobile τίτλου
30 Απριλίου 2024 15:50
Erling Haaland: Ο επιθετικός της Manchester City είναι ο πρώτος πραγματικός χαρακτήρας στο Clash of Clans!

Το πασίγνωστο mobile παιχνίδι Clash of Clans έχει καταφέρει να προσελκύσει εκατομμύρια παίκτες από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2012. Ένας από αυτούς είναι και ο Erling Haaland, ο ταλαντούχος επιθετικός της Manchester City που αποκάλυψε ότι παίζει εδώ και μια δεκαετία και έτσι αποφάσισε να προσεγγίσει τη φιλανδική ομάδα ανάπτυξης για μια συνεργασία.

Και επίσημα, λοιπόν, ο Haaland θα γίνει playable χαρακτήρας στο Clash of Clans, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα!

Σε αντίθεση με άλλους τίτλους, όπως το Fortnite, αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος πραγματικός άνθρωπος γίνεται χαρακτήρας στο Clash of Clans. Ειδικότερα, o Haaland θα γίνει ένας Barbarian King, στο πλαίσιο ενός ειδικού event που θα έχει ως θεματολογία το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, οι παίκτες θα μπορούν να στρατολογήσουν τον Νορβηγό επιθετικό ή (αν είναι fans της Arsenal ή της Liverpool) να κάνουν επιδρομή στο χωριό του και να το καταστρέψουν!

Μιλώντας σχετικά με την συνεργασία, ο general manager του Clash of Clans, Stuart McGaw, τόνισε:

Όταν μάθαμε ότι ο Erling Haaland ήταν fan του παιχνιδιού μας και ότι ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας, ήταν πραγματικά ένα ονειρικό σενάριο!

Από την πλευρά του, ο Haaland δήλωσε:

Είμαι μεγάλος fan του παιχνιδιού εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζω τα πάντα γι' αυτό, οπότε το να εμφανίζομαι ως χαρακτήρας του είναι πραγματικά απίθανο!

Η ειδική σεζόν που θα περιλαμβάνει τον Haaland θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου και για περισσότερα μπορείτε να δείτε το συνοδευτικό trailer που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας.