Νέα ματιά στο πολυπόθητο The Wolf Among Us 2 της Telltale Games

Δείτε εικόνες από το sequel
21 Απριλίου 2024 19:26
Νέα ματιά στο πολυπόθητο The Wolf Among Us 2 της Telltale Games

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι το πολυπόθητο sequel του The Wolf Among Us θα καθυστερήσει, με την Telltale Games να εξηγεί τους λόγους. Πάνε μήνες από την τελευταία φορά που η ομάδα ανάπτυξης μοιράστηκε κάτι με το κοινό, αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, η Telltale Games έχει αφοσιωθεί πλήρως στο The Wolf Among Us 2 και έδωσε μέσα από το επίσημο forum της ορισμένες νέες εικόνες από το παιχνίδι. Η εταιρία είπε μεταξύ άλλων:

Ήμασταν ήσυχοι τόσο καιρό επειδή είχαμε τα κεφάλια κάτω και εστιάζαμε στην υπόσχεση που σας έχουμε δώσει για το The Wolf Among Us 2. Αν και δεν μπορούμε να πούμε κάτι μεγάλο ακόμα, έχουμε κάτι για εσάς, μερικά στιγμιότυπα από την τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού. Το project συνεχίζεται. Η συμμορία Fabletown θα επιστρέψει.

Δείτε τις νέες εικόνες του The Wolf Among Us 2:

Το sequel του Wolf Among Us θα έχει μια διαφορετική και πιο τηλεοπτική δομή και διάθεση, ενώ γνωρίζουμε επίσης ότι τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα έξι μήνες μετά το φινάλε του πρώτου τίτλου, ενώ οι Bigby Wolf και Snow White θα επιστρέψουν μαζί με τους voice actors του, δηλαδή τους Adam Harrington και Erin Yvette.

Το sequel δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα γίνει διαθέσιμο στα PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.