Το Tales from the Borderlands της Telltale επιστρέφει στα καταστήματα

Έπειτα από την αφαίρεσή του το 2019
11 Φεβρουαρίου 2021 13:00
Το Tales from the Borderlands της Telltale επιστρέφει στα καταστήματα

Το Tales from the Borderlands έκανε το ντεμπούτο του 2014, απολαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, με πολλούς παίκτες να το θεωρούν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μας χάρισε η Telltale Games. Βασιζόμενο στο σύμπαν που δημιούργησε η Gearbox με τη δημοφιλής looter-shooter σειρά της, το Tales from the Borderlands συνδύαζε το χαρακτηριστικό στυλ αφήγησης της Telltale, με το ιδιαίτερο χιούμορ των Borderlands, για να μεταφέρει την ιστορία ενός υπαλλήλου της Hyperion και μιας απατεώνισσας, καθώς προσπαθούν να ανοίξουν ένα Vault.

Δυστυχώς, το κλείσιμο της ομάδας ανάπτυξης το 2018 είχε ως αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά το παιχνίδι να αφαιρεθεί από όλα τα ψηφιακά καταστήματα και έτσι πολλοί παίκτες έχασαν ενδεχομένως την ευκαιρία να το απολαύσουν. Τέλος καλό, όλα καλά όμως, αφού η Gearbox ανακοίνωσε τώρα πως θα αναλάβει να επανεκδώσει και τα πέντε επεισόδιο σε ένα ενιαίο πακέτο που θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου. Η μόνη αλλαγή θα είναι η αφαίρεση των οθονών που συγκρίνουν τις αποφάσεις με αυτές τις υπόλοιπης κοινότητας στο τέλος κάθε επεισοδίου.

Για την ιστορία, παρά τα εξαιρετικά σχόλια από πολλούς παίκτες, το Tales from the Borderlands είχε θεωρηθεί εμπορική αποτυχία και παραλίγο να σταματήσει στη μέση η ανάπτυξή του. Το project σώθηκε από μερικούς παθιασμένους υπαλλήλους που αποφάσισαν εθελοντικά να δουλεύουν υπερωρίες.