The Wolf Among Us 2: Καθυστερεί το sequel της Telltale Games και εξηγεί τους λόγους

Ξεγλιστράει από το καλεντάρι του 2023
02 Μαρτίου 2023 01:21
The Wolf Among Us 2: Καθυστερεί το sequel της Telltale Games και εξηγεί τους λόγους

Η Telltale Games ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του The Wolf Among Us 2, ενός εκ των πιο αναμενόμενων τίτλων της. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία αναφέρει ότι το The Wolf Among Us 2 δε θα κυκλοφορήσει εντός του 2023, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά πλέον αναμένεται εντός του 2024.

Ο λόγος πίσω από την απόφαση να καθυστερήσει η κυκλοφορία του sequel ήταν για να αποφευχθεί το λεγόμενο "crunch", δηλαδή τις υπερωρίες εντός του στούντιο, ένα θέμα που έχει απασχολήσει έντονα το game development τον τελευταίο καιρό. 

Μετά την ταραχώδης ανάπτυξή του και την αναδιοργάνωση της Telltale το 2019 ο τίτλος "αναστήθηκε" με τη νέα ηγεσία και τα πρόσωπα του στούντιο. Το sequel αναπτύσσεται από την AdHoc Studio, όπου συνιδρυτής είναι ο co-director του πρώτου παιχνιδιού, Nick Herman, μαζί με ένα μεγάλο ποσοστό πρώην υπαλλήλων της Telltale. 

Στην λιτή ανακοίνωση το στούντιο, μέσω του Jamie Ottilie αναφέρει: "Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε αυτό το 2020 και είμαστε ακόμα αποφασισμένοι να αφηγηθούμε τη συνέχεια της ιστορίας του Big και της υπόλοιπης συμμορίας του Fabletown. Ωστόσο, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Όσο απογοητευμένοι κι αν είστε που το ακούτε αυτό, νιώθουμε χειρότερα που πρέπει να το πούμε. Όμως η δουλειά συνεχίζεται".

"Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε τη συνέχεια που αξίζουν οι οπαδοί και να κάνουμε αυτό που είναι σωστό για το παιχνίδι, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία της ομάδας μας".

Το sequel του Wolf Among Us θα έχει μια διαφορετική και πιο τηλεοπτική δομή και διάθεση, καθώς σύμφωνα με τα λόγια του CEO της Telltale Games, Jamie Ottillie, χάρη στο νέο αυτό φορμάτ θα διατίθενται τα νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα.

Γνωρίζουμε επίσης  ότι τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα έξι μήνες μετά το φινάλε του πρώτου τίτλου, ενώ οι Bigby Wolf και Snow White θα επιστρέψουν μαζί με τους voice actors του, δηλαδή τους Adam Harrington και Erin Yvette. 

Το The Wolf Among Us αναμένεται το 2024 για τα PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One.