Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το νέο παιχνίδι από το στούντιο του πολυβραβευμένου It Takes Two

Σύντομα θα μάθουμε τι ετοιμάζει ο Josef Fares
16 Απριλίου 2024 17:39
Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το νέο παιχνίδι από το στούντιο του πολυβραβευμένου It Takes Two

Είναι επίσημο. Το επόμενο παιχνίδι που ετοιμάζει ο Josef Fares μέσα από την ταλαντούχα του ομάδα ανάπτυξης Hazelight Studios θα αποκαλυφθεί φέτος!

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα της Hazelight στο X, που με αφορμή την επερχόμενη επέτειο 10 χρόνων της έγραψε:

Το Νοέμβριο γιορτάζουμε τη 10η επέτειο της Hazelight!

Είναι νοσταλγικό να κοιτάζεις τον Josef να δέχεται το BAFTA για το Brothers - A Tale of Two Sons τον Μάρτιο του 2014. Η τρελή επιτυχία αυτού του παιχνιδιού είναι ο λόγος για τον οποίο ίδρυσε την Hazelight αμέσως μετά!

Βέβαια, ετοιμάζουμε νέα (πολύ καλά) πράγματα για τα οποία θα μιλήσουμε περισσότερο αργότερα μέσα στη χρονιά.

Αλλά αυτή τη στιγμή όμως θέλουμε να σας ταξιδέψουμε σε αυτές τις αναμνήσεις και να σας δείξουμε μερικές από τις πρωτόγνωρες στιγμές που μας οδήγησαν εδώ! Περισσότερα σύντομα!

Φυσικά, μιας και η Hazelight ειδικεύεται σε co-op εμπειρίες, κατά πάσα πιθανότητα μπορούμε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και από το επόμενο παιχνίδι της.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τα έργα του στούντιο, το προηγούμενο παιχνίδι του ήταν το It Takes Two. Πρόκειται για μια αποκλειστικά co-op εμπειρία, στην οποία δύο παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους ενός παντρεμένου ζευγαριού που σκέφτεται να χωρίσει, όταν ξαφνικά παγιδεύονται σε δύο παιδικά παιχνίδια της κόρης τους, βιώνοντας μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη σχέση τους. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2021 και εκείνη τη χρονιά ξεχώρισε και ως το Game of the Year στα Game Awards του Geoff Keighley.

Το προηγούμενο παιχνίδι το στούντιο ήταν το A Way Out που ομοίως είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές.