Μεγάλη προσφορά μόνο για σήμερα σε ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι στο PlayStation!

Έκπτωση 75%
04 Μαρτίου 2024 18:11
Μεγάλη προσφορά μόνο για σήμερα σε ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι στο PlayStation!

Μια προσφορά που αξίζει την προσοχή σας είναι διαθέσιμη στο PlayStation Store μόνο για σήμερα. Για την ακρίβεια, μέχρι την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 1:59 τα ξημερώματα, μπορείτε να βρείτε το It Takes Two της ΕΑ μόνο στα €9.99. Κανονικά το παιχνίδι πωλείται στα €39.99, πράγμα που σημαίνει ότι η έκπτωση είναι της τάξεως του 75%. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως η προσφορά είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για τα μέλη της PlayStation Plus συνδρομητικής υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ψηφιακή έκδοση που είναι διαθέσιμη με έκπτωση, είναι συμβατή τόσο με το PS4 όσο και με το PS5.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το It Takes Two είναι μια αποκλειστικά co-op εμπειρία, στην οποία δύο παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους ενός παντρεμένου ζευγαριού που σκέφτεται να χωρίσει, όταν ξαφνικά παγιδεύονται σε δύο παιδικά παιχνίδια της κόρης τους, βιώνοντας μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη σχέση τους. Μάλιστα, για να παίξουν δύο φίλοι online αρκεί ένα αντίτυπο. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται να αγοραστεί δύο φορές, αρκεί ο δεύτερος παίκτης να κατεβάσει την Friend’s Pass έκδοση.

Για την ιστορία, το It Takes Two είχε θριαμβεύσει στα The Game Awards 2021, όπου ξεχώρισε ως το Game of The Year, απέναντι στα Resident Evil Village, Ratchet & Clank: Rift Apart, Psychonauts 2, Metroid Dread και Deathloop.

Στο review του για τους Unboxholics, ο Σάκης Καρπάς είχε τονίσει:

Το It Takes Two, χωρίς να είναι αψεγάδιαστο, είναι κατά την άποψή μου το “τέλειο” βιντεοπαιχνίδι. Εκτός από ένα ξέφρενο, πλούσιο, εθιστικό και καλοστημένο gameplay, πραγματεύεται ένα πολύ ευαίσθητο και σοβαρό θέμα και το επικοινωνεί χειρουργικά και με αριστουργηματικό τρόπο. Μπορώ με ευκολία να πω πως θέτει ήδη υποψηφιότητα για να μπει στις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια της τρέχουσας χρονιάς και αδιαμφισβήτητα είναι το καλύτερο co-op παιχνίδι που θα παίξετε τελευταία! Τα ζευγάρια και δει, τα ζευγάρια με παιδί(ά), παίξτε το.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το It Takes Two αναμένεται να γίνει και ταινία. Τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει το Amazon και μάλιστα το καστ ενδέχεται να περιλαμβάνει τον Dwayne Johnson. Περισσότερα σχετικά με το project μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.