Το Xbox έχει ένα δωράκι για όλους τους fans του Akira Toriyama

Τιμώντας έναν πραγματικό θρύλο…
30 Μαρτίου 2024 13:30
Το Xbox έχει ένα δωράκι για όλους τους fans του Akira Toriyama

Η Microsoft θέλει να τιμήσει έναν πραγματικό θρύλο, τον Akira Toriyama, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. Ο πατέρας του Dragon Ball πέθανε σε ηλικία 68 ετών στις αρχές του Μαρτίου και το Xbox θέλει να κάνει ένα δώρο σε όλους τους fans του.

Έτσι, εδώ και λίγες ώρες, όλοι οι fans, έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν χωρίς κάποιο κόστος ένα ολοκαίνουργιο dynamic dashboard background στα Xbox Series X και Xbox Series S από το λατρεμένο παιχνίδι Blue Dragon. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Blue Dragon είναι ένα ιαπωνικό RPG που είχε κυκλοφορήσει στο Xbox 360 και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων τον είχε αναλάβει τότε ο Akira Toriyama.

Το Xbox GR έγραψε στο Facebook τα εξής: “Τιμώντας έναν πραγματικό θρύλο. Προσθέσαμε ένα νέο dynamic dashboard background από το Blue Dragon του Xbox 360, με art και σχεδιασμό χαρακτήρων από τον Akira Toriyama.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να “ντύσετε” την κονσόλα σας στα χρώματα του Blue Dragon, είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της κονσόλας στα dynamic backgrounds και να το επιλέξετε. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.