Το στούντιο του Crash Bandicoot ετοιμάζει νέο παιχνίδι με την Microsoft

Για το επόμενο παιχνίδι
24 Μαρτίου 2024 10:15
Το στούντιο του Crash Bandicoot ετοιμάζει νέο παιχνίδι με την Microsoft

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το γνωστό στούντιο ανάπτυξης, Toys for Bob.

Σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ, η ομάδα ανάπτυξης έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την Microsoft για να φτιάξει το επόμενο παιχνίδι της. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Toys for Bob είναι γνωστή από τη δουλειά της στα Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Crash Team Rumble, Spyro Reignited Trilogy και Skylanders.

Έτσι, πολλοί αναρωτιούνται τις τελευταίες ώρες τι παιχνίδι θα μπορεί να ετοιμάζει το στούντιο, το οποίο είχε μια καλή πορεία με τα Crash 4 και την συλλογή του Spyro. Πρόσφατα, η Toys for Bob ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την Activision Blizzard για να γίνει ένα ανεξάρτητο στούντιο, αλλά δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το νέο ιδιοκτήτη της εταιρίας, την Microsoft.

Οι επικεφαλής του στούντιο, Paul Yan και Avery Lodato είχαν δηλώσει ότι παρά την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθούν, “διερευνούν μια πιθανή συνεργασία” με την Microsoft.

Το νέο ρεπορτάζ έρχεται τώρα από το Windows Central, το οποίο αναφέρει ότι οι δύο εταιρίες έδωσαν τα χέρια και υπέγραψαν για ένα νέο παιχνίδι. Σύμφωνα με την αναφορά, ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, είχε πρόσφατα μια συνάντηση και ρωτήθηκε τι γίνεται με την Toys for Bob, με τον ίδιο να λέει ότι κλείσανε μια συμφωνία και παρόλο που δεν αποκάλυψε τίποτα για το επόμενο παιχνίδι είπε ότι θα είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρίας.

Έτσι, φαίνεται ότι η Toys for Bob έχει στα σκαριά ήδη το επόμενο παιχνίδι της σε συνεργασία με την Microsoft, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες και δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα αποκλειστικό παιχνίδι για τις Xbox κονσόλες.