Hellblade 2: Γραφικά που ρίχνουν σαγόνια στο νέο υλικό της Ninja Theory!

Νέες εικόνες
15 Μαρτίου 2024 22:16
Hellblade 2: Γραφικά που ρίχνουν σαγόνια στο νέο υλικό της Ninja Theory!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Senua's Saga: Hellblade ΙΙ και έτσι, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η Ninja Theory έκανε μόλις μια σημαντική ανακοίνωση. Ειδικότερα, λύνοντας την απορία πολλών fans, η βρετανική ομάδα επιβεβαιώσε πως και το sequel θα διαθέτει photo mode.

Αυτό θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να παγώσουν ανά πάσα στιγμή τη δράση, για να απαθανατίσουν κάθε μάχη, σκηνικό ή έκφραση. Θα υπάρχουν πολλά φίλτρα και επιλογές και έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσει τις δυνατότητες η Ninja Theory ήταν να δείξει εμπράκτως τα αποτελέσματα.

Συνοδεύοντας την ανακοίνωση, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές εικόνες που τραβήχτηκαν με το photo mode του τίτλου. Για άλλη μια φορά, ο τεχνικός τομέας κατάφερε να εντυπωσιάσει, με την Unreal Engine 5 να αποδεικνύει εκ νέου πως μπορεί να προσφέρει άκρως ρεαλιστικά αποτελέσματα.

Τόσο η ανάρτηση του στούντιο, όσο και οι εικόνες μεμονωμένα, ακολουθούν παρακάτω.

To Hellblade II θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου του 2024 αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S και PC (Steam και Epic Games Store), ενώ το παιχνίδι θα εμπλουτίσει τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.

Στο Hellblade 2 η Senua ακολουθεί το μονοπάτι των Βίκινγκς, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει τους ανθρώπους της στην Ισλανδία. Δε φοβάται πλέον τα οράματά της και προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως ένας φάρος ελπίδας για τους συμπατριώτες της. Το σύστημα μάχης είναι ανανεωμένο, διαφορετικό και αδυσώπητο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στούντιο.

Οι developers έχουν επίσης αποκαλύψει πως και για το sequel συνεργάστηκαν πάλι με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher, για να αποτυπωθεί η ψύχωση της Senua με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σε αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει και ενδυναμώνει την εμπειρία η binaural audio τεχνολογία της Ninja Theory, η οποία πλέον θα χρησιμοποιείται και στη μουσική και τα ηχητικά εφέ, ενώ στο soundtrack συμμετέχει η σκανδιναβική folk metal μπάντα "Heilung". Για αυτόν τον σκοπό, κατασκευάστηκε στα γραφεία της Ninja Theory ένα νέο motion capture studio τελευταίας τεχνολογίας για να καταγραφεί με τον απόλυτο ρεαλισμό η ερμηνεία της Jeurgens.