MultiVersus: Επιστρέφει το τύπου Smash fighting με νέα μηχανή γραφικών, modes και χαρακτήρες

Αυτή είναι η τελική ημερομηνία
11 Μαρτίου 2024 15:55
MultiVersus: Επιστρέφει το τύπου Smash fighting με νέα μηχανή γραφικών, modes και χαρακτήρες

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Warner Bros. μόλις άνοιξε τα χαρτιά της για την επιστροφή του MultiVersus.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για ένα platform fighting παιχνίδι, το οποίο είναι παρόμοιο με το Smash της Nintendo. Το ροστερ του MultiVersus απαρτίζουν όμως οι πασίγνωστοι χαρακτήρες της Warner και της DC, όπως ο Batman, ο Bugs Bunny, o Shaggy, ο Tom και ο Jerry, o Taz και πολλοί άλλοι. Το παιχνίδι είχε κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο του 2022 σε open beta, γνωρίζοντας αμέσως τεράστια επιτυχία, αφού ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια παίκτες σε δύο μήνες. Ωστόσο, μέχρι τον Ιούνιο του 2023 ο τίτλος είχε χάσει σχεδόν όλους τους παίκτες του, παρά τις διάφορες σεζόν, τους νέους χαρακτήρες, τα επίπεδα και όλα ακόμη όσα προστέθηκαν.

Τότε, η ομάδα ανάπτυξης Player First είχε ανακοινώσει πως θα κλείσει την beta για να προετοιμαστεί για το πλήρες launch του τίτλου. Η στιγμή αυτή έφτασε λοιπόν, με την ομάδα να ανακοινώνει σήμερα πως το MultiVersus θα επιστρέψει στις 28 Μαΐου του 2024 στα Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

Ο περίπου ένας χρόνος ανάπτυξης που μεσολάβησε επέστρεψε στο στούντιο να κάνει μεγάλες αλλαγές. Πρώτη και σημαντικότερη, το παιχνίδι τρέχει πλέον στην Unreal Engine 5 μηχανή γραφικών. Χάρη σε αυτή τη μετάβαση τα γραφικά έχουν βελτιωθεί, όπως επίσης και η απόδοση. Παράλληλα, νέα επίπεδα έχουν προστεθεί, το netcode είναι καλύτερο, ενώ οι δημιουργοί έχουν ετοιμάσει και ένα PvE mode.

Για την ώρα το στούντιο δεν αποκάλυψε όλα όσα ετοιμάζει, αλλά όπως και να ‘χει, μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο από τον ‘δρόμο προς το launch’ μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: