Δείτε ζωντανά το σημερινό Partner Preview σόου του Xbox

Live Player και ώρα Ελλάδος
06 Μαρτίου 2024 15:22
Δείτε ζωντανά το σημερινό Partner Preview σόου του Xbox

Το δεύτερο gaming σόου του Xbox για το 2024 βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, μετά το Developers Direct του Ιανουαρίου, στο οποίο παρουσιάστηκαν διάφορα από τα projects που ετοιμάζουν οι εσωτερικές ομάδες της Microsoft, όπως τα Avowed, Senua's Saga: Hellblade II και Indiana Jones and the Great Circle, η εταιρία δίνει τώρα τη σκυτάλη στους εξωτερικούς της συνεργάτες.

Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο Xbox Partner Preview. Η παρουσίαση θα είναι στο στυλ των State of Play και Nintendo Direct και θα εστιάσει στα third-party παιχνίδια που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα στο οικοσύστημα.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Πότε θα γίνει το νέο Xbox Partner Preview;

Το σόου του Xbox έχει δρομολογηθεί για απόψε. Συγκεκριμένα, η μετάδοση θα ξεκινήσει σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Που μπορώ να δω το νέο Xbox Partner Preview;

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στα YouTube, Twitch και άλλες πλατφόρμες και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από τον player που ακολουθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως το σόου θα έχει και υπότιτλους στην ελληνική γλώσσα. Το YouTube stream θα είναι σε 4K 60FPS ανάλυση, ενώ όλες οι άλλες μεταδόσεις θα είναι σε 1080p 60FPS.

Ποια παιχνίδια θα παρουσιαστούν στο νέο Xbox Partner Preview;

Το Xbox Partner Preview θα έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά και θα περιλαμβάνει νέα trailers από περισσότερα από 12 παιχνίδια από εταιρίες όπως η Capcom, η Nexon και η EA. Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, θα μάθουμε περισσότερα για το σύστημα μάχης και το traversal του Tales of Kenzera: Zau, θα δούμε νέα gameplay πλάνα από το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, ενώ δε θα λείψει και μια φρέσκια ματιά στο The First Berserker: Khazan, ένα hardcore παιχνίδι που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στα The Game Awards 2023.

Tags: