ΦΗΜΗ: Ξανά προς πώληση η Gearbox των Borderlands παιχνιδιών

Τα πάνω-κάτω στην Embracer
01 Μαρτίου 2024 23:06
ΦΗΜΗ: Ξανά προς πώληση η Gearbox των Borderlands παιχνιδιών

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Kotaku, η Embracer ετοιμάζεται τώρα να πουλήσει άλλη μια ομάδα που εξαγόρασε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, μετά τις πληροφορίες ότι από το δυναμικό της θα απομακρυνθεί η Saber Interactive, το νέο αυτό ρεπορτάζ επισημαίνει πως το ίδιο θα συμβεί και με την Gearbox των Borderlands παιχνιδιών.

Αναλυτικότερα, το μέσο έκανε γνωστό πως ο CEO της Gearbox, Randy Pitchford, πραγματοποίησε ένα town hall meeting με όλο το προσωπικό της εταιρίας αυτή την εβδομάδα, για να τους ανακοινώσει πως έχει παρθεί μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της Gearbox που θα ανακοινωθεί μέσα στον Μάρτιο. Τα ενδεχόμενα ήταν τρία: Η Gearbox είτε θα έμενε με την Embracer, είτε θα εξαγοραζόταν από κάποια άλλη εταιρία, είτε θα αγόραζε τον εαυτό της για να γίνει ξανά ανεξάρτητη.

Τελικά, η απόφαση που πάρθηκε, σύμφωνα πάντα με το Kotaku, είναι η Gearbox να εξαγοραστεί από κάποια άλλη εταιρία, με τις λεπτομέρειες να οριστικοποιούνται αυτή τη στιγμή. Για την ώρα δεν ξέρουμε ποια publishing εταιρία μπορεί να ενδιαφέρεται, αλλά πολλοί εικάζουν πως πρόκειται για την Take-Two, αφού εδώ και χρόνια η Gearbox συνεργάζεται με την θυγατρική της, 2K Games, για τους Borderlands τίτλους.

Από μέρα σε μέρα, λοιπόν, αναμένεται να μάθουμε ποιο θα είναι το μέλλον του στούντιο.