To Borderlands 4 πρακτικά επιβεβαιώθηκε ότι έρχεται

Τι είπε ο συνιδρυτής της Gearbox, Randy Pitchford
21 Φεβρουαρίου 2024 23:57
To Borderlands 4 πρακτικά επιβεβαιώθηκε ότι έρχεται

Φαίνεται πως η κυκλοφορία της ταινίας Borderlands δεν έχει καθόλου τυχαία χρονική συγκυρία αφού γενικότερα το franchise οδηγείται σε μία ανάστασή του. Και όχι απλά θα αναδυθεί από την αφάνεια αλλά πρακτικά είχαμε και επιβεβαίωση ότι το Borderlands 4 έρχεται! 

Τουλάχιστον αυτό άφησε ο συνιδρυτής της Gearbox Software, Randy Pitchford, έμμεσα να εννοηθεί, καθώς έκανε μια δήλωση που κέντρισε το ενδιαφέρον των fans. Μιλώντας στο IGN για την επερχόμενη live action κινηματογραφική μεταφορά του Borderlands, ο Pitchford έριξε μια μικρή βόμβα σχετικά με το επόμενο "μυστηριώδες" project της Gearbox, λέγοντας: "Κοιτάξτε, δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα σχετικά. Ξεκάθαρα σας λέω ότι δουλεύουμε πάνω σε κάτι. Και γνωρίζω σε τι δουλεύουμε και σας ορκίζομαι... είναι το καλύτερο πράγμα που κάναμε ποτέ. Και ανυπομονώ να σας μιλήσω για αυτό, αλλά δεν ήρθε η ώρα του. Δεν ήρθε ακόμη. Θα έρθει η στιγμή του."

Αυτή τη δήλωση την έκανε βέβαια με αρκετά περίτεχνο τρόπο, χωρίς βέβαια να αναφερθεί στον τίτλο "Borderlands 4" αλλά το είπε μέσα στο κατάλληλο πλαίσιο για να θεωρηθεί κανονικό tease. Και δεν είναι μόνο τα λόγια του Pitchford που λένε "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". 

Είναι και οι fans των Borderlands που στο Reddit έχουν καταστρώσει θεωρίες για μια επικείμενη ανακοίνωση του Borderlands 4, η οποία θα γίνει στις 19 Μαρτίου. Αυτά όλα τα βασίζουν στα πρόσφατα tweets του επίσημου λογαριασμού του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Χ, το οποίο ανεβάζει κάθε εβδομάδα και από μία ανασκόπηση του κάθε παιχνιδιού της σειράς. 

Η ανακοίνωση πιστεύουν ότι θα συμπέσει με την PAX East Expo 2024, την ίδια έκθεση όπου το Borderlands 3 είχε ανακοινωθεί. Ο χρόνος θα δείξει πολύ σύντομα αν όλα αυτά ισχύουν. 

Πάντως, η ταινία Borderlands με τους Cate Blanchett, Jack Black, Kevin Hart και Jamie Lee Curtis θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου 2024.