Αυτό είναι το πρώτο νέο παιχνίδι που ξεπέρασε το Palworld!

Και αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς
07 Φεβρουαρίου 2024 21:47
Αυτό είναι το πρώτο νέο παιχνίδι που ξεπέρασε το Palworld!

Από τις αρχές του 2024, ένας νέος τίτλος ήρθε και τάραξε τα νερά στην gaming βιομηχανία. Ο λόγος γίνεται για το Palworld, ένα ολοκαίνουργιο survival παιχνίδι που φτιάχτηκε από την Pocketpair και που έγινε viral στο διαδίκτυο ως το “Pokemon παιχνίδι με όπλα”. Από πολύ νωρίς, τράβηξε την προσοχή του κοινού και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου είχαμε μάθει ότι ξεπέρασε τους 19 εκατομμύρια παίκτες στο Steam.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Palworld να παραμένει στις πρώτες θέσεις των charts του Steam, όσον αφορά τα παιχνίδια με τις κορυφαίες πωλήσεις της πλατφόρμας. Το Palworld ήταν "κολλημένο" εκεί για πολλές μέρες, αλλά αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει! Πιο συγκεκριμένα, μάθαμε ποιο είναι το πρώτο -νέο- παιχνίδι που κατάφερε να ξεπεράσει το Palworld στην κατηγορία “Top Sellers” του Steam, μιας και κανένα άλλο δεν μπόρεσε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, το Helldivers II, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα αύριο, 8 Φεβρουαρίου, κατάφερε να εκθρονίσει το Palworld σε πωλήσεις, όσον αφορά την αγορά των ΗΠΑ. Επιπροσθέτως, το επερχόμενο παιχνίδι της Arrowhead Game Studios έχει την πρώτη θέση και στα πιο pre-ordered παιχνίδια στο PlayStation Store αυτή τη στιγμή, στην αγορά των ΗΠΑ και άλλων περιοχών.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρισμα, το Helldivers II αποτελεί παραγωγή του PlayStation, αφού ο ιαπωνικός κολοσσός έχει αναλάβει το publishing. Το sequel του top-down shooter από το 2015, το οποίο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερο από το κοινό, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Showcase 2023, πέρυσι το Μάιο, με μεγάλες αλλαγές στη συνταγή.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η προοπτική αλλάζει, αφού το παιχνίδι είναι κανονικό third-person shooter. Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτική δράση, με μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά όπλα και τεράστια έμφαση στο co-op.