Until Dawn: Βίντεο παρουσιάζει τις διαφορές του remaster με το αρχικό παιχνίδι

Έρχεται φέτος για PS5 και PC
04 Φεβρουαρίου 2024 17:33
Until Dawn: Βίντεο παρουσιάζει τις διαφορές του remaster με το αρχικό παιχνίδι

Κατά τη διάρκεια του πρώτου της State of Play σόου για το 2024, η Sony ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την ομάδα ανάπτυξης Ballistic Moon για να το Until Dawn στο PlayStation 5 και στο PC πλήρως ανανεωμένο. Πρόκειται για μία νέα έκδοση που έχει φτιαχτεί από την αρχή με την Unreal Engine 5.

Τώρα, το YouTube κανάλι “Cycu1” ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο συγκρίνει το trailer του αρχικού παιχνιδιού, με αυτό που είδαμε στο State of Play, δηλαδή του Remaster/Remake. Αυτό το βίντεο διαρκεί ακριβώς 3 λεπτά και θα δείτε τις ίδιες σκηνές δίπλα δίπλα, έτσι ώστε να παρατηρήσετε τις διαφορές μεταξύ τους.

Παράλληλα, στη δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για τη νέα έκδοση του Until Dawn και όπως μαθαίνουμε από τον χρήστη του X, Kami, το επερχόμενο παιχνίδι θα έχει ολοκαίνουργια μοντέλα χαρακτήρων, νέα εφέ και αναβαθμισμένες όλες τις περιοχές. Επίσης, θα υπάρξει νέο σύστημα φωτισμού και σκιάσεων, ενώ η Ballistic Moon έχει προσθέσει και νέες τοποθεσίες, αλληλεπιδράσεις και collectibles που δεν υπήρχαν στο αρχικό παιχνίδι.

Συνεχίζοντας, το νέο Until Dawn θα προσφέρει νέα προοπτική στην τρίτου προσώπου κάμερα, νέες λήψεις και διαφορετική χρωματική παλέτα. Επίσης, έγινε ολικό redesign στον ήχο, με τον θρυλικό συνθέτη Mark Korven να γράφει μουσική.

Φυσικά, δε θα γίνουν αλλαγές στην ιστορία που αγάπησαν οι παίκτες, με το παιχνίδι να προσκαλεί τόσο νέους όσο και παλιούς να βιώσουν την εφιαλτική slasher horror εμπειρία, που η κάθε απόφαση κάνει τη διαφορά για το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Η νέα έκδοση του Until Dawn θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για το PlayStation 5 και το PC. Παρακολουθήστε το βίντεο μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.