Γεγονός η ταινία του Until Dawn από τον σκηνοθέτη του Lights Out

Επιβεβαιώθηκε από την Sony Pictures
17 Ιανουαρίου 2024 23:24
Γεγονός η ταινία του Until Dawn από τον σκηνοθέτη του Lights Out

Ένα ακόμη γνωστό βιντεοπαιχνίδι πρόκειται να καταφθάσει στο μέλλον στη μεγάλη οθόνη από την Sony Pictures. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα, ότι ετοιμάζεται η κινηματογραφική μεταφορά του Until Dawn, του γνωστού videogame που είχε κυκλοφορήσει από την Supermassive Games το 2015.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το THR, το οποίο αναφέρει ότι το Until Dawn θα κυκλοφορήσει στο σινεμά και θα είναι μια συνεργασία των PlayStation Productions, αλλά και της Screen Gems της Sony Pictures. Μάλιστα, ο πολύ γνωστός σκηνοθέτης, David F. Sandberg, ο οποίος είχε καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη στα Lights Out, Shazam και Annabelle Creation θα αναλάβει τα ηνία της ταινίας.

Επίσης, ο Gary Dauberman, ο οποίος είναι γνωστός για τα It, Annabelle και The Nun πρόκειται να γράψει το σενάριο της ταινίας. Η Sony Pictures δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες αλλά ο Asad Qizilbash της PlayStation Productions δήλωσε τα εξής:

Καθώς η συνεργασία μας με την Sony Pictures συνεχίζει να αναπτύσσεται, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εργαστούμε για την πρώτη μας ταινία με την Screen Gems. Το Until Dawn είναι ένα αγαπητό παιχνίδι στους fans του PlayStation και ανυπομονούμε να το μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη.

Το Until Dawn είναι το νέο παιχνίδι από τον κατάλογο του PlayStation που μεγαλώνει ευρέως σε νέα νερά, μετά από διάφορα άλλα projects που είδαμε στο παρελθόν, όπως είναι η σειρά του The Last of Us και του Twisted Metal, αλλά και οι ταινίες όπως το Uncharted και το Gran Turismo.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία του Until Dawn παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.