Το λατρεμένο horror παιχνίδι Until Dawn επιστρέφει στα PS5 και PC

Ανακοινώθηκε και επίσημα το remaster
01 Φεβρουαρίου 2024 01:49
Το λατρεμένο horror παιχνίδι Until Dawn επιστρέφει στα PS5 και PC

Κατά τη διάρκεια του πρώτου της State of Play σόου για το 2024, η Sony ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την ομάδα ανάπτυξης Ballistic Moon για να φέρει στις πλατφόρμες τρέχουσας γενιάς το Until Dawn.

Συγκεκριμένα, ένα remaster του παιχνιδιού, βελτιωμένο για το PS5 και το PC αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Ο επίσημος τίτλος είναι απλώς Until Dawn, χωρίς η νέα έκδοση να φέρει κάποιον υπότιτλο. Φυσικά, δε θα γίνουν αλλαγές στην ιστορία που αγάπησαν οι παίκτες, με το παιχνίδι να προσκαλεί τόσο νέους όσο και παλιούς να βιώσουν την εφιαλτική slasher horror εμπειρία, που η κάθε απόφαση κάνει τη διαφορά για το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Για την ιστορία, το Until Dawn κυκλοφόρησε το 2015, έχοντας ξεκινήσει αρχικά την ανάπτυξη ως τίτλος του PS3 που θα έκανε χρήση του PlayStation Move. Το παιχνίδι εστιάζει στην ιστορία μιας παρέας οχτώ χαρακτήρων οι οποίοι έπειτα από μια ισχυρή χιονοθύελλα μένουν αποκομμένοι σε ένα σαλέ σε ένα βουνό των Βραχώδων Ορών. Πολύ γρήγορα αρχίζουν να γίνονται μάρτυρες υπερφυσικών και μη-εξηγήσιμων γεγονότων και έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις και επιλογές οι οποίες θα καθορίσουν την μοίρα του καθενός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριό του θα γίνει προσεχώς και ταινία. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.