ΦΗΜΗ: H Sony ετοιμάζει νέα φορητή PlayStation κονσόλα

Κάτι “ψήνεται” εκεί στη Sony (μάλλον)
01 Φεβρουαρίου 2024 18:53
ΦΗΜΗ: H Sony ετοιμάζει νέα φορητή PlayStation κονσόλα

Η Sony κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες μία νέα φορητή “κονσόλα”, το PlayStation Portal, το οποίο μπορεί να “τρέξει” παιχνίδια του PlayStation μέσο streaming. Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τον διάδοχο του PS Vita, μιας "πραγματικής" φορητής κονσόλας, που θα μπορεί να παίξει κανονικά τα παιχνίδια από όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία νέα φήμη από έναν όχι και τόσο αξιόπιστο “leaker” που αναφέρει ότι το PlayStation εργάζεται ήδη πάνω σε μία νέα ολοκαίνουργιο φορητή κονσόλα. Τα νέα μετέφερε αρχικά ο Moore’s Law is Dead στο YouTube, ο οποίος λέει ότι η Sony συνεργάζεται με την AMD για αυτό το handheld.

Την συγκεκριμένη είδηση την δημοσίευσε και ο χρήστης του X με την ονομασία “Rino”, ο οποίος αναφέρει στη δημοσίευσή του ότι αυτή η νέα φορητή κονσόλα της Sony θα είναι συμβατή με παιχνίδια των PlayStation 4 και PlayStation 5. Αναλυτικότερα ακούγεται ότι θα είναι στα 1.7Ghz με 18 Compute Units.

Φυσικά, επειδή μιλάμε απλώς για φήμες και leaks, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί από την ίδια την Sony. Όπως και να ‘χει, παρακάτω θα βρείτε την αναλυτική παρουσίαση των Unboxholics για το PlayStation Portal. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.