Το Plants vs Zombies 3 μόλις κυκλοφόρησε μετά από 10 χρόνια αναμονής!

…στο περίπου δηλαδή
18 Ιανουαρίου 2024 17:05
Το Plants vs Zombies 3 μόλις κυκλοφόρησε μετά από 10 χρόνια αναμονής!

Μετά την ανακοίνωση της 2K Games πριν μερικές ημέρες πως η σειρά τένις παιχνιδιών Top Spin επιστρέφει μετά από 13 χρόνια, τώρα σε μια αντίστοιχη ανακοίνωση προέβη και η EA, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του Plants vs Zombies 3.

Μια ολόκληρη δεκαετία μετά την διάθεση του Plants vs. Zombies 2: It’s About Time το 2013, η σειρά συνεχίζεται όχι με κάποιο spin-off, αλλά με το τρίτο κανονικό, αριθμημένο κεφάλαιο. Το Plants vs Zombies 3: Welcome to Zomburbia, όπως είναι το κανονικό του όνομα, βασίζεται στο παραδοσιακό tower defense gameplay της σειράς. Ειδικότερα, η PopCap τονίζει πως «προσφέρει μια εμπειρία που είναι συγχρόνως προσβάσιμη σε όλους, αλλά και με στρατηγικό βάθος. Μάλιστα, η φόρμουλα έχει εμπλουτιστεί και με “puzzle-adventure” στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι προωθείται ως story-driven εμπειρία. Η δομή του θα είναι επεισοδιακή, με την αφήγηση να ταξιδεύει τους παίκτες σε διάφορες γειτονιές, στις οποίες θα πρέπει να φυτέψουν γνώριμα, αλλά και νέα φυτά για να προστατεύσουν σπίτια από ορδές ζόμπι.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί όμως πως το παιχνίδι ναι μεν μόλις κυκλοφόρησε, αλλά δυστυχώς όχι για όλους. Ο τίτλος είναι πλέον διαθέσιμος για τα iOS και Android smartphones και tablets, αλλά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Αυστραλία και τις Φιλιππίνες. Το παγκόσμιο του launch του αναμένεται αργότερα μέσα στο 2024.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την κυκλοφορία του τίτλου.