GTA 6: Ξάφνιασε τους πάντες ο ράπερ T-Pain αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του

Από το πουθενά επιβεβαιώθηκε ο πρώτος μουσικός συνεργάτης του τίτλου της Rockstar
13 Ιανουαρίου 2024 21:54
GTA 6: Ξάφνιασε τους πάντες ο ράπερ T-Pain αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του

Κανείς δεν περίμενε ότι από ένα φαινομενικά άκυρο livestream ενός πασίγνωστου καλλιτέχνη και ράπερ θα μαθαίναμε μερικές νέες πληροφορίες για το Grand Theft Auto 6. Ο γνωστός καλλιτέχνης στην προκειμένη είναι ο Faheem Rashad Najm ή απλώς "T-Pain", όπως το 99% του κόσμου τον γνωρίζει. 

Κι όμως έτσι έγινε όταν κατά τη διάρκεια του livestream του T-Pain, όπου κάποιος τον ρώτησε γιατί δεν είναι άλλο στον NoPixel, δηλαδή τον διάσημο role-playing server του GTA Online. Σε εκείνο το σημείο είναι που έκανε την αποκάλυψη ότι για αυτό φταίει το GTA 6. 

Συγκεκριμένα ο T-Pain αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει με κάποιον ρόλο στο GTA 6 και πως λόγω της ανάμειξής του η Rockstar Games του ζήτησε να απέχει από τον GTA RP server

"Κάποτε ήμουν στον NοPixel αλλά μετά άρχισα να δουλεύω στο GTA VI και μου είπανε ότι δε θα μπορώ από εδώ και πέρα να παίζω RP επειδή είναι ενάντια στο...μου άρχισαν μια ολόκληρη ομιλία σε φάση "κι αν κάποιος σου έκλεβε το άλμπουμ και το αντέγραφε, και όλο και περισσότερος κόσμος άκουγε εκείνο" και τους λέω 'ΟΚ, το καταλαβαίνω κατά κάποιον τρόπο, αλλά περνούσα καλά. Είμαι εντάξει με αυτό." είπε ο T-Pain ξεκινώντας την αποκάλυψη που άφησε άφωνους όσους έβλεπαν το stream. 

Βέβαια το αστείο της υπόθεσης για τον T-Pain ήταν ότι λίγο καιρό αφότου συμφώνησε να συμμετέχει στο GTA 6, η Rockstar πήγε και εξαγόρασε τις modding ομάδες FiveM και RedM, οι οποίες συντηρούν τις roleplaying κοινότητες του GTA Online. 

"Αφότου ξεκίνησα να δουλεύων για το παιχνίδι μαζί τους, τότε ξεκίνησαν να συνεργάζονται με τα άτομα που κάνουν τα RP και είμαι σε φάση 'Για σταθείτε, τι έγινε; Τι στον π****ο; Μου λέτε ότι δεν μπορώ να παίζω RP και μετά πάτε και συνεργάζεστε με τους τύπους που κάνουν τα RP;" είπε αστειευόμενος ο ράπερ, αλλά δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για την συμμετοχή του, αν είναι μόνο για κάποιο κομμάτι ή εάν θα υποδυθεί και κάποιον χαρακτήρα εντός του GTA 6

Δείτε το στιγμιότυπο της αποκάλυψης στο livestream του T-Pain: 

Το πρώτο trailer του τίτλου κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία Ρεκόρ Γκίνες. Παράλληλα, πλέον κατέχει και ένα ακόμη παρά πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ στο YouTubε, ενώ περισσότερα σχετικά με τα επιτεύγματά του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα στην φανταστική βερσιόν της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: "Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα."

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.