Παραιτήθηκε η συν επικεφαλής της The Chinese Room

Επιμελήθηκε τη μουσική του Everybody's gone to the Rapture
11 Οκτωβρίου 2015 14:50
Παραιτήθηκε η συν επικεφαλής της The Chinese Room

Η συν επικεφαλής της The Chinese Room ονόματι, Jessica Curry, υπέβαλε την παραίτηση της με σκοπό να εργαστεί σε δικά της projects. Σε μία δημοσίευση στο blog της εταιρίας, η Jessica έδωσε αρκετές πληροφορίες σχετικά με την παραίτηση της, με την σημαντικότερη να αναφέρεται σε μία εκφυλιστική ασθένεια. Επιπροσθέτως, αναφέρει αρκετά προβλήματα με τους εκδότες και πως δεν έχει λάβει τα κατάλληλα εύσημα για την συνεισφορά της στην εταιρία. Ακόμη, παρουσίασε αρκετά προβλήματα με την Sony Computer Entertainment, χαρακτηρίζοντας τη σχέση τους ως "τοξική".

Τέλος, το μεγαλύτερο "χτύπημα" ήταν τα ίδια τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία υπέθεσαν πως η Jessica είχε αναλάβει το ρόλο του προσωπικού βοηθού του συζύγου της, Dan Pinchbeck, χωρίς να αναφέρεται ο τίτλος της (συν επικεφαλής), ενώ ταυτόχρονα παρατηρούσε τον άντρα της να λαμβάνει όλα τα εύσημα.

Αυτοί είναι οι κύριο λόγοι λοιπόν γιατί η Jessica Curry αποφάσισε να τραβήξει τον δικό της δρόμο. Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, έτσι ώστε να ρίξετε μία ματιά στην δημοσίευση της στο blog της εταιρίας.