Still Wakes the Deep: Δείτε gameplay από το νέο ατμοσφαιρικό horror της The Chinese Room

Επιστρέφουν οι δημιουργοί των Dear Esther και Everybody's Gone to the Rapture
26 Οκτωβρίου 2023 17:09
Still Wakes the Deep: Δείτε gameplay από το νέο ατμοσφαιρικό horror της The Chinese Room

Περίπου επτά χρόνια μετά το Everybody's Gone to the Rapture, η ταλαντούχα βρετανική ομάδα ανάπτυξης The Chinese Room, γνωστή και για το Dear Esther και το Amnesia: A Machine for Pigs, ετοιμάζεται να επιστρέψει το 2024 με όχι ένα, αλλά δύο παιχνίδια!

Το ένα από αυτά είναι το Still Wakes the Deep, ένας first-person, narrative και horror τίτλος, ο οποίος αναμένεται στις αρχές της νέας χρονιάς και είχε παρουσιαστεί αρχικά στο καλοκαιρινό Xbox Games Showcase 2023. Τώρα, το στούντιο συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τη Microsoft, παρουσιάζοντας την κυκλοφορία του Xbox Game Pass και στο πρόσφατο Partner Preview σόου του Xbox. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο gameplay trailer διάρκειας τριών λεπτών, το οποίο ξεχωρίζει για την μοναδική του ατμόσφαιρα.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Still Wakes The Deep τοποθετεί τους παίκτες στο ρόλο ενός εργάτη σε μια παράκτια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου κάπου στην Σκωτία του 1975. Εκεί θα πρέπει να παλέψετε για τη ζωή σας μέσα σε μια άγρια καταιγίδα, ένα επικίνδυνο περιβάλλον και τα σκοτεινά παγωμένα νερά της Βόρειας Θάλασσας. Όλες οι επικοινωνίες έχουν κοπεί με τον έξωο κόσμο και το χειρότερο; Υπάρχει μια ανείπωτη απόκοσμη φρίκη μαζί σας στην πλατφόρμα.

"Τρέξτε, σκαρφαλώστε και κολυμπήστε στους πλημμυρισμένους διαδρόμους και τα ανεμοδαρμένα καταστρώματα. Αντιμετωπίστε έναν τρομακτικό και ασταμάτητο εχθρό και προσευχηθείτε ότι μία μέρα θα δείτε ξανά την οικογένειά σας" γράφει η περιγραφή της Chinese Room.

Το Still Wakes the Deep αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC (Epic Games Store, Steam), ενώ από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass. Δείτε παρακάτω το νέο gameplay trailer του τίτλου.