Διαθέσιμα τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια του 2024 στα PS4 και PS5

Και δεν πρέπει να τα χάσετε!
02 Ιανουαρίου 2024 16:20
Διαθέσιμα τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια του 2024 στα PS4 και PS5

Το 2024 έφτασε και μαζί του έφερε τρία ολοκαίνουργια παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, από σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, είναι διαθέσιμα τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια του έτους, τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας, μέχρι και στις 5 Φεβρουαρίου, οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν A Plague Tale: Requiem, που είναι το sequel του πολυβραβευμένου A Plague Tale: Innocence, συνεχίζοντας το συναισθηματικό ταξίδι της Amicia και του Hugo. Πρόκειται για έναν τίτλο που όταν πρωτοκυκλοφόρησε είχε ξεχωρίσει για τα γραφικά του και όχι μόνο, έχοντας πλέον αναβαθμιστεί και με 60FPS mode. Δε χωρά αμφιβολία πως είναι το μεγάλο highlight του μήνα.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι του μήνα για το PS4 και το PS5 είναι το Evil West. Το συγκεκριμένο θα σας μεταφέρει στον κόσμο ενός κυνηγού βαμπίρ με σκηνικό Άγριας Δύσης, έχοντας πολύ έντονη, εθιστική και άκρως διασκεδαστική δράση.

Τέλος, το μήνα κλείνει το Nobody Saves the World, ένα action RPG από τους δημιουργούς του βραβευμένου Guacamelee.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιανουάριο του 2023:

A Plague Tale: Requiem | PS5

Evil West | PS4, PS5

Nobody Saves the World | PS4, PS5