Προλάβετε το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για το 2023!

Και δεν πρέπει με τίποτα να το χάσετε
31 Δεκεμβρίου 2023 18:25
Προλάβετε το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για το 2023!

Βρισκόμαστε μόλις μερικές ώρες μακριά από την εκπνοή του νέου έτους και το Epic Games Stores συνεχίζει τις εορταστικές προσφορές του! Συγκεκριμένα, το 13ο κατά σειρά παιχνίδι που μπορούν να αποκτήσουν χωρίς καμία απολύτως χρέωση οι χρήστες του ελέω των Χριστουγέννων και το τελευταίο για το 2023 συνολικά είναι το Ghostrunner.

Πρόκειται για μια εξαιρετική, hadcore δυσκολίας, first person εμπειρία, στην οποία αναλαμβάνετε δράση ως ένας cyborg ninja σε έναν σκοτεινό cyberpunk κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως το sequel, το Ghostrunner 2 κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες, οπότε η νέα προσφορά της Epic είναι ιδανική αν θέλετε να βουτήξετε στο franchise, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι.

Για την ιστορία, το review των Unboxholics που είχε δημοσιευτεί τον Οκτώβριο του 2020 επισημαίνει:

Το Ghostrunner δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους. Είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Το διέπει μια gaming φιλοσοφία που είναι ριζωμένη στα Arcades της δεκαετίας του ’90 και του ’00, με την επανάληψη, το trial & error και την αλάνθαστη εκτέλεση της κάθε κίνησης να βρίσκεται στον πυρήνα του. Οι gameplay μηχανισμοί του έχουν λάβει τέτοια προσοχή που αγγίζουν την τελειότητα και έτσι όταν μπεις στο κλίμα του, πραγματικά νιώθεις ότι είσαι ένας ταλαντούχος, επιδέξιος Ninja που μπορεί με το σπαθί του και το παρκούρ του να κάνει τα αδύνατα δυνατά. Υπάρχουν κάποιες σχεδιαστικές ατέλειες στα περιβάλλοντα και στους εχθρούς, ενώ θα ήθελα και λίγο ακόμη περιεχόμενο, αλλά αν είστε λάτρεις της κατηγορίας ή θέλετε ένα τεστ αντοχής και ικανοτήτων, θεωρώ πως είναι must.

Φυσικά, όπως ισχύει με όλες τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές του Epic Games Store, το Ghostrunner είναι διαθέσιμο δωρεάν για 24 ώρες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βιαστείτε. Ωστόσο, εφόσον προλάβετε να το προσθέσετε στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, θα μπορείτε να το απολαύσετε όποτε θέλετε χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Κατεβάστε το Ghostrunner πατώντας εδώ.