Το Xbox αποχαιρετά το 2023 μέσα από τη LED σφαίρα των $2 δις στο Las Vegas! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άναψε πράσινη για ακόμη μια φορά φέτος
31 Δεκεμβρίου 2023 12:50
Το Xbox αποχαιρετά το 2023 μέσα από τη LED σφαίρα των $2 δις στο Las Vegas! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα μέσα του Οκτωβρίου, ένα διαφημιστικό του Xbox είχε καταφέρει να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media. Συγκεκριμένα, η Microsoft έκανε τη νύχτα μέρα στο Las Vegas, βάθοντας πράσινη την εντυπωσιακή LED σφαίρα των $2 δις.

Τότε, ο αμερικανικός κολοσσός είχε εστιάσει στο line-up παιχνιδιών της πλατφόρμας, με την σφαίρα να παίζει πλάνα από το sequel του Hellblade, το πρόσφατο Forza Motorsport και φυσικά το Starfield.

Τώρα, το Xbox αποφάσισε να αποχαιρετήσει το έτος, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά αυτή την marketing κίνηση. Έτσι, η κολοσσιαίων διαστάσεων σφαίρα στο Las Vegas έγινε και πάλι πράσινη στις 30 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν πλάνα από παιχνίδια. Αντιθέτως, η διαφήμιση ήταν πιο λιτή, με το logo του Xbox απλά να περιστρέφεται.

Ο επίσημος λογαριασμός του brand στο X (πρώην Twitter) μοιράστηκε πλάνα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Νομίζατε ότι θα τελείωνε το 2023 χωρίς άλλο ένα ταξίδι στη Σφαίρα; Σκεφτείτε το ξανά – Απόψε επιστρέφουμε!

Δείτε το βίντεο από την επιστροφή του Xbox στη σφαίρα του Λας Βέγκας:

Για την ιστορία, η γιγαντιαία αυτή σφαίρα άναψε για πρώτη φορά την εξωτερική της οθόνη τον περασμένο Ιούλιο και έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για μία LED σφαίρα που έχει ύψος 111 μέτρα και πλάτος 157 μέτρα, ενώ διαθέτει 1,2 εκατομμύρια LED φώτα! Το MSG Sphere έχει σχεδιαστεί από την Populous, μια παγκόσμια εταιρία αρχιτεκτονικής που βρίσκεται πίσω από πολλές από τις κορυφαίες αθλητικές αρένες του κόσμου. Το κόστος κατασκευής του ανέρχεται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το τον πιο ακριβό αθλητικό χώρο στο Λας Βέγκας.

Το MSG Sphere αναμένεται να φιλοξενήσει μέσα στο 2024 ζωντανή μουσική, κινηματογραφικές και αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων αγώνων πυγμαχίας και μικτών πολεμικών τεχνών. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα αμφιθέατρο σε σχήμα μπολ, που χωράει σχεδόν 18.000 άτομα και διαθέτει μια 16K οθόνη που τυλίγεται γύρω από το κοινό, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία με κινούμενα σχέδια και κοντινά πλάνα των καλλιτεχνών. Ο χώρος διαθέτει επίσης πάνω από 160.000 ηχεία που αποδίδουν ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ υπάρχουν μέχρι και 4-D εφέ, όπως δονήσεις καθισμάτων και μηχανές ανέμου.

Tags: