Το πιο viral multiplayer παιχνίδι της περιόδου έφτασε νέο μεγάλο ορόσημο παικτών

Συνεχίζεται η εξαιρετική του πορεία
22 Δεκεμβρίου 2023 21:36
Το πιο viral multiplayer παιχνίδι της περιόδου έφτασε νέο μεγάλο ορόσημο παικτών

Μετά το Lethal Company που κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα το Νοέμβριο, ένα νέο multiplayer παιχνίδι έχει γίνει viral από τις αρχές αυτού του μήνα, τόσο στα PS5 και Xbox Series X|S, όσο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος γίνεται για το The Finals, το οποίο είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν σε όλες τις προαναφερθέντες πλατφόρμες.

Ο τίτλος της Embark Studios, που απαρτίζεται μεταξύ άλλων από πρώην developers της σειράς Battlefield, έκανε το ντεμπούτο του στις 8 Δεκεμβρίου και τώρα, ακριβώς δύο εβδομάδες μετά, κατάφερε να ξεπεράσει το πολύ μεγάλο ορόσημο των 10 εκατομμύρια παικτών.

Η κοινότητα φαίνεται πως λάτρεψε την χαοτική δράση και την εντυπωσιακής κλίμακας καταστροφή, αφού πάνω από το 74% των 80 χιλιάδων κριτικών του The Finals στο Steam είναι θετικές. Μάλιστα, ο τίτλος άγγιξε τους 242,619 ταυτόχρονους παίκτες στο launch του μόνο στην πλατφόρμα της Valve. Σύμφωνα με αυτό το στατιστικό είναι το 5ο πιο επιτυχημένο παιχνίδι της χρονιάς, πίσω μόνο από το Starfield (330 χιλιάδες ταυτόχρονοι παίκτες), το Sons of the Forest (414 χιλιάδες), το Baldur’s Gate 3 (875 χιλιάδες) και το Hogwarts Legacy (879 χιλιάδες).

Το αξιοσημείωτο είναι πως η κοινότητα δεν έχει εγκαταλείψει το παιχνίδι μετά το αρχικό αυτό peak, αφού ακόμη και σήμερα περίπου 100 με 150 χιλιάδες παίκτες ασχολούνται καθημερινά με το The Finals.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα της ομάδας ανάπτυξης για το μεγάλο ορόσημο των 10 εκατομμυρίων παικτών.