Έκτακτη προειδοποίηση από την Rocksteady των Batman και Suicide Squad παιχνιδιών

Προτείνει στους παίκτες να είναι προσεκτικοί
19 Δεκεμβρίου 2023 16:17
Έκτακτη προειδοποίηση από την Rocksteady των Batman και Suicide Squad παιχνιδιών

Δύσκολη μέρα η σημερινή όχι μόνο για την Insomniac Games, αλλά και για την Rocksteady, αφού leaks για τα projects και των δύο ομάδων κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των social media. Ειδικότερα όσον αφορά την ομάδα των Batman κ παιχνιδιών, spoilers κυκλοφορούν πλέον για την επερχόμενη εμπειρία της, το Suicide Squad: Kill the Justice League.

Το θέμα μάλιστα πήρε τέτοιες διαστάσεις που η Rocksteady προέβη σε έκτακτη ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους παίκτες που ενδιαφέρονται για τον τίτλο. Ειδικότερα, το στούντιο εξέφρασε την απογοήτευσή του με αυτό που συνέβη, λέγοντας:

Ανυπομονούμε να βιώσουν οι παίκτες την ιστορία που έχουμε δημιουργήσει στο Suicide Squad: Kill the Justice League, μόλις το παιχνίδι κυκλοφορήσει το νέο έτος. Ελπίζουμε ότι όλοι θα μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι και να νιώσουν την κάθε στιγμή της αφήγησης για τον εαυτό τους.

Είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπουμε λεπτομέρειες να μοιράζονται πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οπότε μπορούμε μόνο να σας παροτρύνουμε να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα spoilers όπου μπορείτε. Και παρακαλώ προσπαθήστε να μην επηρεάζετε την απόλαυση των άλλων παικτών με τη δημοσίευση spoilers.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 2 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακάτω ακολουθούν τα νέα trailers που παρουσιάζουν πιο αναλυτικά τους King Shark και Harley Quinn.